More

  League One: Portsmouth i ferd med å innfri  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Pompey-toget ruller videre, og nå har den lange rekken uten tap sendt laget til toppen av League One.  

  Det John Mousinho sitt mannskap presterte de første 45 i tirsdagens bortekamp mot Barnsley var en tydelig beskjed til samtlige lag i League One. Pompey skal opp. Colby Bishop gav gjestene ledelsen etter åtte minutter, og bare 16 sekunder senere hadde Paddy Lane satt 2-0 rett i krysset. Festfotballen fortsatte og det var faktisk ikke et måt for lite da Connor Ogilvie stanget inn 3-0 etter kvarteret. Til tross for et ventet Barnsley-press i andreomgang og to reduseringer var de første 45 noe av det mest imponerende Pompey har vist på sin 19 kamper lange rekke uten tap i League One.  

  Mousinho har bygget et lag som har alle tiders mulighet til å kjempe seg tilbake til Championship, og ligalederne får en ny mulighet til å vise hvorfor i hjemmemøtet med Lincoln denne helgen. De to soleklare uavgjortspesialistene fra forrige sesongs League One braker sammen, og med henholdsvis fire og tre uavgjorte til nå i sesongen er de faktisk i rute til å kunne bli det denne sesongen også. Forskjellen er at Pompey nå vinner kampene som i fjor endte uavgjort, og spiller uavgjort i kampene som hadde endt med tap.  

  Ungt blod herjer 

  Reading sitt unge mannskap snudde oppgjøret mot Bolton og tok tre viktige poeng forrige helg. Det purunge mannskapet ble byttet ut med elleve nye purunge spillere da de tok turen til Exeter for EFL-trophy i midtuken. Det endte med 9-0 seier og deres største seier på deres 122 år. Vi skal ikke legge for mye i den turneringen som også så Exeter gjøre ni bytter, men det flommer over av talentfulle spillere i Reading som nå får sjansen langt oftere enn kanskje planlagt.

  De skal til Blackpool som fortsatt leter etter kontinuitet i både spill og poeng. Seier mot Wigan ble fulgt opp av en tam kamp borte mot Wycombe. Nå må de stå imot et Reading som flommer over av ungt blod og energi. Det kan bli en lei nøtt for Neil Critchley og co.  

  Exeter på sin side skal løfte kjerringa med en bortekamp mot en annen favoritt, Oxford United. Hjemmelaget valset over Fleetwood sist og fremstår uslåelig når pasningsfotballen til Liam Manning sitter. Vi forventer en tøff kamp for Exeter selv om de fortsatt ligger poenget fremfor motstanderlaget på tabellen i League One.   

  Wycombe lurer  

  Etter to braktap i sesonginnledningen har Matt Bloomfield og hans Wycombe stablet seg på bena på mesterlig vis. 2-0 seieren over Blackpool sist var overbevisende og deres tredje strake overbevisende seier mot tøff motstand. Denne gang er det tur til Charlton og deres nye manager Michael Appleton som venter. Det er en oppgave som kanskje vil vise hvor gode Wycombe faktisk er – eller ikke er.  

  En annen kamp i League One som er av den viktige sorten er toppoppgjøret mellom Bolton og Peterborough. De tapende semifinalistene fra vårens play off møtes på Macron Stadium og med bare tre poeng opp til tabelltoppen for begge lag blir det en viktig kamp. Peterborough står med en kamp mer spilt etter at de fikk midtukekamp mot Cheltenham og oppgjøret som endte med 3-0 seier mot gjestenes ti og ni menn.  

  Nordmann sikret en av to 

  Thelo Aasgaard sørget for at favorittspillet gikk inn til 2,10 i odds da Wigan slo Cambridge forrige runde. Vi var bare minutter unna en dobbel, men luringspillet som tilsa uavgjort i oppgjøret Reading – Bolton røk i spilleminutt 88. Til tross for at Cheltenham sparket sin manager onsdag kveld tror vi selvtilliten er for skjør til å gjøre noe med et Stevenage som styrte voldsomt mot Charlton sist. Helgens luring er et lag vi ikke blir helt kloke på, men at Bristol Rovers finner på noe smart mot Wigan kan vi se for oss. Og hjemmeoddsen frister.  

  FAVORITTEN:     

  • Cheltenham – Stevenage            
  • TIPS:    
  • B til 1,87 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Bristol Rovers – Wigan     
  • TIPS:     
  • H til 2,10 i odds hos Norsk Tipping 

  Rundens kamper i League One, med odds og tips

  League One: Portsmouth I Ferd Med Å Innfri   Rr785Qen League One
  League One: Portsmouth I Ferd Med Å Innfri   2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen