More

  League One: Fortsetter B-gjengen herjingen? 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Barnsley, Blackpool og Bolton herjet i første serierunde i League One, men den virkelige testen kommer når b-gjengen nå skal ut på tokt langt hjemmefra.  

  7-0 hjemme mot Port Vale og en drømmestart i League One for Barnsley-manager Neill Collins. Den gode starten fikk også Neil Crithcley og Ian Evatt hos Blackpool og Bolton som vant sine oppgjør med solide 2-0 og 3-0. Denne helgen skal de derimot få teste seg i sesongens første potensielle bananskall. Bristol Rovers som nesten tok tre poeng borte mot Pompey i premieren skal ta imot Barnsley hjemme på Memorial Stadium. Joey Barton er ikke særlig glad i Barnsley så dette blir en av hans cupfinaler. For Bolton er det nederlagsdømte Cheltenham som venter og Blackpool skal ut mot et Exeter som fikk en drømmestart med 3-0 borte mot Wycombe i premieren. Det føyk ut av portene og ledet 2-0 før fire minutter var spilt i en kamp som kunne blitt vunnet med større siffer om ikke Sam Nombe misset på straffespark.  

    Les også: Overtidsminutter ut i det uendelige

  Rundens storkamp

  Alfie May Skal Skyte Charlton Opp
  Alfie May Elsker Å Møte Peterborough

  Peterborough og Charlton fikk begge en strålende start i ligaen med hver sin 1-0 seier. Denne helgen møtes de til duell på ABAX stadium. For Charltons nye spiss Alfie May er dette en drømmebane. Forrige sesong scoret han de to fineste målene i sin karriere i en og samme kamp da hans Cheltenham knuste Peterborough 3-0. Målene kan du bare søke opp på Youtube i dette øyeblikk. På oddsen fremstår Peterborough som store favoritter, men denne kampen blir jevnere enn hva Norsk Tipping tilsier.  

  Readings nye helter  

  Et knepent 0-1 tap hjemme mot Peterborough tilbake i League One var ikke akkurat det Reading-fansen håpte på i premieren. I midtuken slo de derimot tilbake med en praktkamp borte mot Millwall i ligacupen. Kelvin Ehibhationham fikk muligens sitt store gjennombrudd med sine to scoringer. Charlie Savage viste også hva som bor i han i en strålende kamp på midtbanen og et frisparkmål av den perfekte sorten. Med 4-0 mot laget fra Championship er de fulle av selvtillit før møte med et såret Port Vale. Etter 0-7 i en premiere der de tross alt var best de første 45 var det nok godt med en seier i ligacupen mot Fleetwood. Der viste også nysigneringen Ethan Chislett seg frem med to scoringer. Trolig blir det en jevn affære på Vale Park, men kanskje kan Readings nye helter sørge for sesongens første poeng i ligaen.  

  Fryktelig start for tipsene 

  Vi følte oss som Port Vale lørdag kveld. Vår tips gikk i vasken med raske scoringer til Exeter og Cambridge mot våre favoritter Wycombe og Oxford United. Det blir noe tryggere favoritt denne gangen i Wigan. De startet med 2-1 borte mot Derby County i en kamp Charlie Wykes sørget for like mange scoringer i løpet av 90 minutter som hele forrige sesong. Mange vil kanskje reagere på at et lag som vant 7-0 i premieren ikke får favorittstempel i denne kampen, men Bristol Rovers blir en lei nøtt denne sesongen, og i et målrikt oppgjør satser vi på den store Uen.  

  FAVORITTEN:     

  • Wigan – Northampton           
  • TIPS:    
  • H til 1.95 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Bristol Rovers – Barnsley  
  • TIPS:     
  • U til 3.20 i odds hos Norsk Tipping 

  2.serierunde i League One

  League One: Fortsetter B-Gjengen Herjingen?  Dqbv1Svt League One
  League One: Fortsetter B-Gjengen Herjingen?  3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen