More

  League One: Pompey og Peterborough sviktet på Boxing Day

  Tap og poengtap for de to topplagene i League One. Bak dem var det derimot flere som kunne juble.

  Portsmouth ville slå tilbake etter 1-1 hjemme mot Fleetwood i helgen, men Luke Thomas sørget for at Bristol Rovers kunne juble for tre poeng da han på overtid sendte hjemmelaget opp i 2-1. Dermed ble det tap for ligalederne. Peterborough kunne med det gått helt opp i ryggen, men ved to anledninger gav de fra seg ledelsen hjemme mot et Reading som ser langt bedre ut den senere tiden.

  Bolton og Derby med sterke borteseiere

  Bolton er tilbake på tredjeplass og er nå a-poeng med Peterborough på direkte opprykk etter at de slo Lincoln 1-0 på bortebane i dag. En tøff fotballkamp ble avgjort da Eoin Toal stanget inn 1-0 i det 89 minutt mot Lincoln som noe tidligere var blitt redusert til ti spillere.

  Derby tok også en råsterk borteseier med samme siffer. Curtis Nelson stanget inn et perfekt slått innlegg fra Tom Barkhuizen etter 19 minutter og kampen rodde de i land. Derby – til tross for sin rotete høst – er bare to poeng unna direkte opprykksplass i League One

  Sterk borteseier ble det også for Barnsley som håpte de kunne ta seg inn blant topp seks med seier. De slo Port Vale 7-0 i ligapremieren og forventet et hevnfult mannskap i dag. I stedet for stod det 3-0 til Barnsley etter bare 37 minutter i oppgjøret som endte 3-2 etter et sendt Port Vale-comeback. John McAtee stod for to av målene.

  Oxford snudde derbyet

  The Oxbridge derby så ut til å gi nok en miserabel ettermiddag for Des Buckingham og hans retur til Oxford United for å lede laget. Ringreven Jordan Cousins gav nemlig gjestene 1-0 etter halvtimen. Banens beste i stortalentet Tyler Goodrham sørget derimot for balanse med en fantastisk prestasjon etter timen, og fem minutt på overtid dukket Ciaron Brown opp med en flyger da han stanget inn seiersmålet og tre viktige poeng som gjør at de holder seg på femteplass.

  Nytt lag i bunnkampen

  Exeter tok en sjelden seier da de slo Wycombe 1-0 i dag. Dermed er Matt Bloomfield sitt mannskap i trøbbel etter nok et tap. Under streken delte Fleetwood og Carlisle poengene, men sistnevnte ligger sist i League One etter at Cheltenham tok nok en seier da Shrewsbury ble slått 2-0. Dermed gikk den inn til 2,05 i odds hos Norsk Tipping, men Fleetwood sviktet.

  Burton på sin side tok en viktig seier da de senket ustabile Blackpool med 1-0 hjemme på Pirelli Stadium etter Bobby Kamwa sin tidlige scoring.

  Tidligkampen i dag var London-derbyet mellom Leyton Orient og Charlton. Der stakk vertene av med alle tre poengene etter at banens gigant Omar Beckles sørget for seieren åtte minutter før full tid med kampens eneste scoring.

  Boxing Day-resultatene i League One

  • Leyton Orient 1-0 Charlton
  • Bristol Rovers 2-1 Portsmouth
  • Burton 1-0 Blackpool
  • Cheltenham 2-0 Shrewsbury
  • Exeter 1-0 Wycombe
  • Fleetwood 1-1 Carlisle
  • Lincoln City 0-1 Bolton
  • Oxford United 2-1 Cambridge
  • Peterborough 2-2 Reading
  • Port Vale 2-3 Barnsley
  • Stevenage 3-0 Northampton
  • Wigan 0-1 Derby

  League Two og The Championship er også oppsummert.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen