More

  League One: Fulle hus på Boxing day

  Festdagen i England er endelig her. Det ventes fulle hus hos de fleste League One-lagene fra første til siste kamp.

  Har du ennå ikke fått lest referat fra lillejulaften? Les deg raskt opp her først.

  Boxing day i League One starter med derbyet mellom Leyton Orient og Charlton klokken 14.00. Et herlig oppgjør fra Brisbane Road der Charlton håper på seier etter tre strake uavgjort, der spesielt den siste var av det skuffende slaget hjemme mot Burton. Leyton Orient har unnagjort to tøffe bortekamper mot Cheltenham og Bolton og kommer hjem med tre poeng. Det var faktisk i tapet mot Bolton de gjorde den beste figuren i det som kunne blitt et eventyrlig comeback fra 0-3 etter ti minutter. Vi må faktisk tilbake til starten av oktober for å finne siste hjemmeseier. Kommer den her?

  Odds Norsk Tipping: H: 2,35 U: 3,30 B: 2,50

  League One: Fulle Hus På Boxing Day 1036715951 League One
  Det Blir Fult Hus På Brisbane Road

  The Oxbridge derby

  Derbyet mellom Oxford United og Cambridge sparkes i gang Boxing Day. Hjemmelaget vil ha hevn for tapet i ligapremieren. Men akkurat nå er det faktisk gjestene – under ny manager i Neil Harris – som er i best form. Oxford Uniteds nye manager Des Buckingham sliter fortsatt og har bare plukket en seier på hans seks første kamper. I helgen ble det nok et nederlag borte mot Northampton etter at vertene scoret syv minutter på overtid.

  Oxford United kan falle ut av play off ved tap her, men vi tror motivasjon og hjemmeform gir tre etterlengtede poeng. Med 1,65 i odds for hjemmeseier er det likevel to andre tegn som burde spilles om man skal gå for denne kampen.

  Tøffe tester for topplagene

  Portsmouth skal reise seg etter et skuffende uavgjort i helgen med en bortetur til Bristol Rovers. De møttes i ligapremieren og da utlignet Pompey langt inne på overtid og gikk så 15 nye kamper uten tap i League One. Bristol Rovers varierer kraftig, men har kanskje vist litt mer stabilitet etter at Matt Taylor tok over roret. Dette blir uansett en festaften på Memorial Stadium. 3,00 til hjemmelaget frister litt.

  Ellers skal både Blackpool, Bolton, Derby og Barnsley ut i tøffe bortekamper mot Burton, Lincoln, Wigan og Port Vale. Vi tror særlig sistnevnte er veldig lystne på å hevne seg på 0-7 tapet i ligapremieren. Formkurven til Port Vale peker oppover og dermed skal de være klar til å gi et annet formlag i Barnsley tøff kamp på Vale Park.

  Et av de mest fristende spillene denne runden i League One er Wigan sitt hjemmemøte med Derby County. 4,00 i odds får man for hjemmeseier og vi sliter med å se at dette blir plankekjøring for Derby, selv om de har syv kamper uten tap i League One. Spillet er ikke alltid imponerende og Rams-fansen er ikke fornøyd med den aldrende midtbanen som blir løpt i senk i flere av kampene. Vurder denne.

  Vi vil vurdere en H i både Cheltenham sitt hjemmemøte med Shrewsbury og Fleetwood sin hjemmekamp mot tunggående Carlisle. 2,05 og 2,00 frister som en dobbel.

  Kampene i League One på Boxing Day

  • Leyton Orient – Charlton
  • Bristol Rovers – Portsmouth
  • Burton – Blackpool
  • Cheltenham – Shrewsbury
  • Exeter – Wycombe
  • Fleetwood – Carlisle
  • Lincoln City – Bolton
  • Oxford United – Cambridge
  • Peterborough – Reading
  • Port Vale – Barnsley
  • Stevenage – Northampton
  • Wigan – Derby

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen