More

  League One: Opp på hesten igjen nå 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  FA-cup og sjokkerende resultater både på og utenfor banen siden sist for mange lag i League One, men nå må alle opp på hesten igjen.  

  Portsmouth har gått ubeseiret gjennom deres 26 siste ligakamper i League One. På toppen av tabellen troner de majestetisk og fulle av selvtillit, men i FA-cupen mot Chesterfield fra National League røk de på hode ut takket være deres gamle venn, Tom Naylor. Nå er fokuset tilbake på League One og en ubeseiret rekke som forhåpentligvis kan fortsette hjemme mot Charlton. The Addicks må på sin side riste av seg deres sjokkerende uavgjort hjemme mot Cray Valley Paper Mills fra nivå åtte og det som var et av de mest overraskende resultatene i første runde av cupen. 

  I rundens andre storkamp møtes Derby County og Barnsley. Begge to må ut i omkamper i cupen etter 2-2 og 3-3 mot henholdsvis Crewe og Horsham. Særlig Barnsley har noe å revansjere etter den pinlige hjemmekampen mot laget fra nivå syv.  

  Hvem skal lede Oxford United til opprykk nå?  

  Den rosenrøde stemningen i Oxford ble snudd på hodet tirsdag ettermiddag. Ryktene om Liam Manning til Bristol City ble bekreftet og plutselig stod laget på andreplass uten en manager. 241 dager ble det i managerstolen før andre prosjekt fristet og dermed må en av opprykksfavorittene stille uten manager i det tøffe bortemøte mot Leyton Orient. Det kan være at den direkte opprykksplassen også ryker denne helgen.

  For samtidig spiller Bolton en tøff hjemmekamp mot Blackpool og det er uten tvil de hvitkledde som er favoritter. Tre råsterke borteseiere på rad mot Wycombe, Charlton og Shrewsbury nå i midtuken har tatt laget opp på like mange poeng som Oxford United. Paris Maghoma leverte en praktscoring tirsdag kveld i 2-0 seieren over Shrewsbury og dermed er det duket for et festkledd Macron Stadium når Jordan Rhodes og hans fortsatt ustabile Blackpool venter.  

  Viktige kamper i bunnen 

  For syv serierunder siden lå Exeter i toppen av League One, men med bare ett poeng på de seneste syv har laget falt som en stein nedover på tabellen. Før helgens viktige bortekamp mot nedrykkplasserte Fleetwood skiller det bare fire poeng og med tap her vil Gary Caldwell leve særs farlig i managerstolen på St James Park. Viktig oppgjør er det og for Shrewsbury som sammen med Exeter også ligger faretruende nær de bunnplasserte lagene.

  De tar imot jumboplasserte Reading til kamp og det som blir en sekspoengers kamp for begge lagene. Sam Smith scoret sitt første mål etter returen da han gav Reading 1-0 mot Bristol City i midtuken, men de måtte igjen se at seieren glapp til tross for ledelse.  

  Vi får også et bunnoppgjør mellom to lag i form. Cheltenham har våknet etter deres rekordlange rekke uten mål og poeng, men har nå sikret seg syv av tolv mulige poeng på deres fire siste. De tar imot Wigan som på sin side har vunnet fire av sine fem siste. I midtukens hengekamp sikret Callum McManaman tre poeng da de slo Peterborough 2-1 hjemme på DW Stadium. Norske Thelo Aasgaard har storspilt den senere tid og leverer nå jevnlig på høyt nivå etter flere uker uten skadeproblemer.  

  Hvilepause har gjort godt

  Før cuppausen fikk vi inn 2/2 spill før vi avsluttet med en av to i den aller siste runden da Bristol Rovers hjemme mot Northampton gikk inn. Dessverre for oss gikk ikke gamlingen på Charlton hjemme mot Bolton hjem i det som ble en heseblesende kamp som endte 2-3. Denne runden stod favorittene mellom Fleetwood og Lincoln i deres hjemmemøter mot formsvake Exeter og Port Vale. Med lik odds seiler Lincoln opp som den aller største favoritten av de to. Luring blir Wycombe hjemme mot Stevenage grunnet glimrende odds og gjestenes litt haltende borteform.  

  FAVORITTEN:     

  • Lincoln – Port Vale             
  • TIPS:    
  • H til 2,10 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Wycombe – Stevenage       
  • TIPS:     
  • H til 2,40 i odds hos Norsk Tipping 

  Kampoversikt i League One

  League One: Opp På Hesten Igjen Nå  Lvm01Sll League One
  League One: Opp På Hesten Igjen Nå  2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen