More

  League One er målet for dem begge 2

  Onsdag går to hengekamper i to ulike divisjoner av stabelen. Målet for dem begge er en høst i League One

  Cambridge vil bli i League One

  Etter at Cambridge gikk av Abbey Stadium den 13 april var saken klar. Cambridge United skulle bare få sesonger på nivå tre. Undertegnede mente kanskje manager Mark Bonners tid i klubben var talte og at nye krefter måtte komme inn om det skulle være noe som helst håp om overlevelse med bare ni kamper igjen. Så feil kan man ta.

  Nest sisteplass og en voksende luke opp til trygg plass har i løpet av de seneste syv kampene blitt erstattet med seiere, minkende luke og nå muligheten for å redde plassen helt uten hjelp. 13 av 21 mulige poeng er sanket, og bare opprykksklare Plymouth og da play off-jagende Wycombe har klart å ta tre poeng fra The Us. Derbyseieren mot Peterborough vil, overlevelse eller ei, stå igjen som en av deres artigste dager på fotballbanen, men kanskje kan den toppe seg i siste serierunde da Forest Green gjester Abbey Stadium?

  Før den tid har Cambridge en hengekamp av enorm verdi. Onsdag kveld er det tur til hjemmesterke Burton som ikke har noe å spille for. Seier der vil ta de to poeng over Milton Keynes som da vil flyttes under streken. Uavgjort vil føre Cambridge opp på samme poengsum som både Milton Keynes og Morecambe. Med dårligere målforskjell vil det da være Morecambe og Cambridge som vil befinne seg under streken før siste serierunde.

  Cambridge står uansett med gode muligheter for seier i siste serierunde. For Milton Keynes og Morecambe venter det tøffere kamper i bortemøter mot Burton og Exeter. Håpet lever for klubben som må være briljante mot Burton, i følge manageren sin.

  League One Er Målet For Dem Begge 2 1027977546 League One
  Fortsatt Spill I League One På Ærverdige Abbey Stadium?

  Bradford vil til League One

  I League Two er det også en hengekamp av stor verdi. Bradford har slitt i sumpa som kalles League Two helt siden det fatale nedrykket i 2019 og har aldri klart å reise seg igjen etter katastrofesesongen som før sesongstart skulle gi opprykk til Championship, mente mange. Mark Hughes tok over i sommer og har løftet laget flere hakk. Anført av en superspiss som egentlig var tiltenkt å være supersub har de gjennom hele sesongen kjempet blant topp syv. Enorm borterekke med strake seiere og mål hver kamp fra ligaens toppscorer Andy Cook gav tro om direkte opprykk for noen uker tilbake.

  Men Bradford tok en Bradford, og kastet vekk poeng i kamper mot lag de skal slå hver bidige gang.

  Alt håp om direkte opprykk var ute, og plutselig stod topp syv på spill også. Men ut fra intet stoppet de opprykksfesten til Northampton på lørdag ved å vinne 2-1. Andy Cook gav de ledelsen før Romoney Crichlow ble matchvinner på overtid men sin første scoring for klubben. Med det resultatet virker play off å være sikret før siste serierunde, men Hughes og co går for mer. Seier i onsdagens hengekamp mot Crewe vil føre laget opp på 78 poeng. Det vil være likt med Stockport og bare to poeng unna Northampton som innehar den tredje og siste opprykksplassen.

  Tre poeng mot hjemmesterke Crewe vil dermed sette opp ett trelags-race før siste serierunde. Bradford har allerede opprykksklare og trolig slitne Orient hjemme på Valley Parade. Northampton må på tøff bortetur til Tranmere, og Stockport skal ta imot Hartlepool hjemme på County Ground. Men først en tøff tur til togbyen Crewe.

  League One Er Målet For Dem Begge 2 1027714602 League One
  Richard Smallwood Og Bradford Jakter League One

  Odds, Norsk Tipping

  • Burton – Cambridge: 2.90 – 3.20 – 2.15
  • Crewe – Bradford: 3.95 – 3.55 – 1.67

  Så får vi se da, om både Cambridge og Bradford blir å finne i League One neste sesong.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen