More

  Bradford sitter fast i sumpen

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Selv ikke Mark Hughes ser ut til å knekke koden som skal få storklubben ut av League Two.

  Overtidsmålet til Mansfield på Valley Parade forrige helg førte Bradford ut av playoff-plassene. Og selv om de bare er utenfor på målforskjell ser det aldri ut som klubben skal komme ut av krabbegiret de har hatt i flere år. At bare fem av fjorten hjemmekamper har endt med seier denne sesongen er skuffende for et lag som snitter på 17 000 tilskuere hver kamp. Laget som skulle rykke opp fra League One i 2019 endte istedenfor med nedrykk til League Two og den raske returen kom aldri. Nærmere enn i år har det faktisk ikke vært, men hver gang det ser ut til å komme en formkurve blir den erstattet av flaue tap og nye nedturer. Nå venter bortekamp mot kanskje ligaens beste lag, Stevenage, og med tap her kan det fort se enda verre ut for Hughes og co. Steve Evans sitt mannskap er nok ute etter revansj da de faktisk er et av fem lag som har tapt på Valley Parade denne sesongen, et oppgjør som endte 3-0 til The Bantams.

  På vinnersporet igjen?

  Leyton Orient tok sin andre strake seier da Crewe ble slått 2-0 i midtuken etter blant annet en etterlengtet scoring av Theo Archibald. Serielederne får den store testen på om formen faktisk er tilbake i helgens bortekamp mot playoff-jagende Walsall. De står med tre kamper uten seier borte mot særs tøff motstand men gir seg aldri uten kamp.

  Mange forventer nok at Northampton tar tilbake tredjeplassen fra Carlisle denne helgen. De skal nemlig ut i bortekamp mot jumbolaget Rochdale, mens Carlisle skal en tur til Plough Lane og møte med et Wimbledon som har nektet å tape der de siste syv kampene sine. Salford har også heng på direkte opprykk men skal ut i beinhard bortekamp mot et Tranmere lag som slo Leyton Orient i sin forrige hjemmekamp. De har siden gått på to tap, senest i midtuken da Doncaster slo de 2-0 i nord. Doncaster på sin side ligger bare to poeng bak helgens motstander Swindon og kan med borteseier her klatre opp på playoff. Men Charlie Austin og co vil nok gi sin nye manager hans første seier hjemme på County Ground. Det er med andre ord særs mange viktige godbiter i toppen av den ekstremt jevne League Two-tabellen.

  Manndomsprøve for Gillingham

  Gillingham får mye fokus for øyeblikket, men det er rett og slett grunnet deres ekstremt rare sesong og utvikling. Nye Gillingham har plukket ti av tolv poeng siden januarvinduet gav fri flyt av nye spillere, men har grunnet Hartlepool sin form ikke kommet seg over nedrykksstreken enda. Det kan bli vanskelig denne helgen også da Neil Harris reiser til Mansfield for et forsøk på å slå lag nummer seks på tabellen. De leverte årsbeste forrige hjemmekamp da Doncaster ble slått hele 4-1. Kanskje må Gillingham håpe på hjelp fra formsterke Sutton i deres bortekamp mot Hartlepool. Trolig er det lite hjelp å få fra Crewe i deres bortekamp mot Crawley Town som også bare ligger poenget fremfor Gillingham i bunnen.

  En inn og en ut

  Salford leverte for oss forrige helg da de slo Rochdale 2-1 til fine 1.98 i odds. Colchester på sin side misset straffespark og sløste med enorme sjanser i sitt oppgjør mot Barrow. Hjemmeseier til 2.70 røk dermed i oppgjøret som utrolig nok endte 1-1. Denne helgen går vi for en skikkelig luring som luring. Vurderingene til Tipsbladet lander på en hjemmeseier men med nye Gillingham kan det være verdt å prøve seg på spillet med høyest odds i League Two denne runden. For å bøte på eventuell bom kjører vi en relativt trygg favoritt, selv om ingen er trygge i League Two.

  FAVORITTEN:

  Swindon Town – Doncaster

  TIPS:

  H til 1.95 i odds hos Norsk Tipping

  LURINGEN:

  Mansfield – Gillingham

  TIPS:

  B til 4.00 i odds hos Norsk Tipping

  Den fulle runden finner du her

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen