More

  League One: De viktige kampene

  Ny midtukerunde i League One, og vi fokuserer på kampene med litt ekstra fokus på seg.

  Jordan Rhodes scoret sitt femte mål på fire kamper da han ble matchvinner med sitt straffespark borte mot Barnsley i helgen. Det er like mange scoringer som – den tidligere – storscoreren hadde på sine forrige 36 kamper i EFL. Det passer perfekt å komme i god form nå for et Blackpool som slet i sesonginnledningen. To strake seiere gjør at laget henger seg på i toppkampen før det viktige storoppgjøret mot Derby på Bloomfield Road tirsdag kveld.

  Derby på sin side ligger på tolvte plass, poenget bak dagens motstander. De klarte bare 0-0 hjemme mot Cambridge i helgen og fortsetter sin lunkne hjemmeform med bare en seier på fem forsøk i starten av League One-sesongen. Paul Warne får ikke spillet til å sitte, noe som frustrerer fansen på Pride Park mer og mer. Med tap i oppgjøret mot Blackpool kan det fort bli mer frustrasjon rettet mot sjefen. Lagene har også møttes tidligere i sesongen. Da vant Blackpool 2-0 på Pride Park i ligacupen.

  Norsk Tipping gir 2,20 igjen for hjemmeseier. Det kan absolutt være verdt et forsøk.

  Bolton – Stevenage

  Dion Charles ble matchvinner på en regnfull dag i Port Vale i helgen med sitt sololøp. Dermed klatret Bolton opp på fjerdeplass og skal nå ut mot Stevenage som tapte toppoppgjøret hjemme mot Oxford United med sifrene 1-3. Var det starten på nedturen for Steve Evans sitt mannskap som har flydd i sesongstarten? Svaret får vi kanskje her i hvordan de takler et godt hjemmelag som fremstår solide igjen etter et par ulykksalige kamper. Bolton har bare tapt tre av sine 19 siste hjemmekamper.

  Norsk Tipping gir 1,95 i odds for hjemmeseier, og den spilles.

  Portsmouth og Oxford United kjører på videre?

  Nummer en og nummer to på tabellen fortsetter å imponere. Portsmouth står uten tap på sine ti første kamper, en prestasjon de bare har klart ved en anledning tidligere i sin historie. Seieren borte mot Wigan i helgen var et nytt eksempel på hvor gode de er blitt, og igjen ble kampen snudd etter et tidlig baklengsmål. Får ikke en lett kamp her mot Wycombe som også imponerte i helgen. Luke Leahy og Sam Vokes scoret målene i 2-0 seieren over Carlisle og det er også spillerne som kan skape trøbbel for hvilket som helst lag i League One.

  Oxford United får det muligens litt enklere i sitt oppgjør hjemme mot Shrewsbury. Etter å ha snudd 0-1 til 3-1 borte mot tabellnabo Stevenage i helgen venter et Shrewsbury som står med fire kamper uten seier. De tok riktignok sitt første poeng i helgen i hjemmemøtet med Charlton som endte 0-0, men Shrewsbury ser ut til å få en sesong på nedre halvdel. Det føles uansett som en meget trygg hjemmeseier all den tid Shrewsbury har tapt ni av sine ti siste bortekamper.

  Odds på 1,70 og 1,52 for Pompey og Oxford United er bare aktuelt som en dobbel.

  Kommer målet da, Cheltenham?

  Cheltenham fikk fokuset i går med sine rekorder og sin ensomme plass på bunnen av over 1000 lag. I dagens ekstremt viktige hjemmekamp mot Fleetwood Town kan de sette en ny rekord. For går Cheltenham enda en hjemmekamp uten seier eller scoring vil de bli de første som noensinne taper og ikke scorer på deres fem første hjemmekamper for sesongen. Fleetwood og Lee Johnson vil nok ikke bli laget som ser til at Cheltenham får sitt første mål, men med ny manager på plass i Cheltenham også vil det overraske oss om ikke målet kommer akkurat her.

  Den 11. runden i League One

  • Blackpool – Derby
  • Bolton – Stevenage
  • Bristol Rovers – Port Vale
  • Burton – Wigan
  • Cambridge – Barnsley
  • Carlisle – Peterborough
  • Charlton – Exeter
  • Cheltenham – Fleetwood
  • Leyton Orient – Lincoln
  • Northampton – Reading
  • Oxford United – Shrewsbury
  • Portsmouth – Wycombe

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen