More

  Cheltenham alene blant 1000

  Cheltenham er alene på bunn, alene uten scoringer, uten et jubelbrøl, uten en feiring og uten euforien.

  Etter den niende serierunden tronet Cheltenham alene på topp. Ingen lag hadde gått ni serierunder uten scoring. Laget som før hadde rekorden var Halifax i 1990/91-sesongen. De gikk åtte kamper uten en scoring før de uken før kamp nummer ni hentet Steve Norris til klubben. Han scoret i deres påfølgende kamp som gav 3-0 seier, og Norris, han endte opp med 35 scoringer den sesongen.

  For Cheltenham har den mannen vært Alfie May, men etter overgangen til Charlton i sommer virker det som om en hel fotballklubb har glemt hvordan målene skal scores. Etter gårsdagens 0-2 tap mot Lincoln har laget nå gått ti kamper uten mål, elleve om man tar med ligacupen også.

  Cheltenham er alene i hele fotball-pyramiden i England. De er det eneste laget i landets ti øverste nivåer som enda ikke har funnet nettmaskene. De ti nivåene innehar over 1000 fotballklubber.

  Samtlige har funnet veien til nettmaskene. Samtlige har kunnet juble over scoringer. Samtlige har fans som har funnet smilet og jubelbrølet. Bortsett fra stakkars Cheltenham.

  Og kanskje blir det ikke enklere fremover. Det bygges opp til en duell innad mellom de 23 andre lagene i League One om å ikke bli det første laget som slipper inn mål for Cheltenham. Den akutte situasjonen gjør nå til at ingen vil havne i historiebøkene som det laget Cheltenham endelig fikk slutt på måltørken mot.

  Les også: Oppsummering av gårsdagens serierunde i League One

  Håpet for Cheltenham

  Darrell Clarke Er Klar For Cheltenham
  Darren Clarke Gjorde Underverker For Port Vale. Nå Må Han Gjøre Det For Cheltenham

  Det lille håpet for Cheltenham-spillere og fans er todelt. Darrell Clarke er bekreftet som deres nye manager etter at Wade Elliott fikk sparken etter syv kamper av sesongen. Det er en sterkt ansettelse av klubben som ligger alene på bunnen av League One. Clarke var mesterlig i Port Vale og løftet klubben opp fra skyggenes dal og inn i League One på glimrende vis før han fikk sparken mot tampen av fjorårssesongen. Det er en manager som kan få fart på angrepsrekken til bunnlaget.

  Det andre håpet er neste kamp. For hver kamp som går kommer de nærmere målet sitt. Deres største og beste mulighet så langt kommer allerede på tirsdag i hjemmemøtet med nedrykkstruede Fleetwood. De har også skiftet manager og fikk sin første seier i går da Leyton Orient ble slått 1-0. Med laget nærmest på tabellen som motstander er det en perfekt mulighet for at Clarke kan få en drømmestart som manager. Scoring og tre poeng ville fått taket på LCI Rail Stadium til å løfte seg.

  Om scoringen uteblir derimot…………

  Les også: Fikk du med deg hendelsen da Cheltenham faktisk tok et poeng denne sesongen?

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen