More

  League One: Comeback-kids med 22 uten tap  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  I League One Portsmouth har en egen evne til å komme tilbake fra nederlag. Det har ført til 22 strake ligakamper uten tap.  

  På onsdag skjedde det igjen. For tredje kamp på rad – og sjette gang denne sesongen – havnet Pompey bakpå fra start. For tredje gang denne sesong kom den avgjørende scoringen langt inne på overtid. Conor Shaugnessy scoret sitt første for klubben da han åtte minutter på overtid fullbyrdet comebacket mot Wycombe, og med det sikret tre nye poeng, tabelltopp og en rekke på 22 kamper uten tap i League One. Med hjemmemøte med Port Vale til helgen skal det mye til for at denne rekken ikke fortsetter en liten stund til for ligalederne.  

  Med fire uavgjort kan de likevel bli tatt igjen av Oxford United. De dundret på videre med 3-0 over Shrewsbury i midtuken og ligger bare poenget bak og med en kamp til gode på ligalederne. Liam Manning får en tøff oppgave mot Joey Barton sitt Bristol Rovers, som slo tilbake med 3-0 over Port Vale i midtuken. Bare få dager tidligere slengte Barton flere av sine spillere under bussen for prestasjonen i Peterborough-tapet. Det så ut til å gi effekt.  

  Derby i form til møte med utrøstelige Cheltenham

  Det ble en skrekkelig start for Darrell Clarke i Cheltenham tirsdag kveld. Håpet og troen på en scoring var så absolutt til stede med ny manager på plass og et møte med bunnkollega Fleetwood. Store sjanser i starten gav ikke uttellingen og plutselig stod det 0-1 og Cheltenham var nede i ti mann. Dermed ebbet kampen ut med 0-2 og Cheltenhams ellevte strake ligakamp i League One uten scoring.

  Nå venter ny hjemmekamp mot Derby County som virkelig viste klasse i bortemøtet med Blackpool i midtuken. Både James Collins og Martyn Waghorn tegnet seg på scoringslisten i 3-1 seieren, og storlaget kjenner nå lukten av topp seks. Det blir derfor ikke en enkel kamp for Cheltenham som har hele syv poeng opp til trygg grunn.  

  The Michael Appleton-derby  

  Tabellen i League One begynner å stabilisere seg, og flere av våre spådde topplag har nå funnet sine plasser, bortsett fra to. I helgen møtes Charlton og Blackpool på The Valley i det vi må kalle Michael Appleton-derbyet. Manageren som fikk sparken i Blackpool i januar får nå et gjensyn med sin gamle klubb og mannen han erstattet da han tok over The Seasiders. For Neil Critchley prøver å finne tilbake til formen de hadde under hans ledelse forrige gang, men opplever ustabile resultater.

  Det passer derfor ikke bra med en tur til Charlton som er på opptur etter ansettelsen av Appleton. I midtuken slo de Exeter 4-1 og de står dermed med 3-2-0 på hans fem første kamper som manager. Med henholdsvis fire og tre poeng opp til topp seks er dette en kamp ingen av lagene har lyst til å tape, og kanskje har Appleton den rette motivasjonen til at nettopp det ikke skal skje med hans nye Charlton.  

  I Stevenage skal hjemmelaget forsøke å komme seg opp på hesten igjen etter to strake tap mot topplagene Oxford United og Bolton. De møter Wigan som etter 1-2 mot Burton i midtuken står med tre strake tap. Med de åtte minuspoengene har de fortsatt begge bena godt planet i bunnen, og bare Cheltenham ligger dårligere plassert enn fjorårets Championship-lag. Sjansen for at det blir store forbedringer denne helgen er heller små.  

  Ned på jorden igjen

  Vi ble for grådige og ovenpå. Selvskryt fungerer ikke. Etter flere runder med gevinst ble det bråstopp og spill ut på både Reading – Burton og Stevenage – Oxford United. Selv om vi i gratis-artikkelen i midtuken fikk inn både Bolton som singel og Pompey/Oxford United som dobbel er det denne helgen vi må opp på hesten igjen. Vi gir Charlton favoritt-stempelet hjemme i Appleton-derbyet og synes formen til Northampton gjør det verdt et forsøk mot et Shrewsbury som trøbler i League One.

  FAVORITTEN:     

  • Charlton – Blackpool              
  • TIPS:    
  • H til 2,25 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Shrewsbury – Northampton     
  • TIPS:     
  • B til 2,55 i odds hos Norsk Tipping 

  Rundens League One-kamper med tegn

  League One: Comeback-Kids Med 22 Uten Tap   Fsvia 95 League One
  League One: Comeback-Kids Med 22 Uten Tap   2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen