More

  League 2 venter: Notts County vs Chesterfield

  Nå skal det avgjøres. Hvem av Notts County og Chesterfield slår følge med Wrexham opp fra asken og inn i mektige The Football League?

  Play off-finale på Wembley

  Nummer to og tre på tabellen etter 46 serierunder. Det er ikke ufortjent eller overraskende at det er disse to som tok seg videre på særs dramatisk vis i semifinalene forrige søndag. Lørdag klokken 16.30 skal uansett The Magpies og The Spireites duellere om den andre og siste plassen på Wembley etter at Wrexham tok den direkte opprykksplassen.

  Notts County vil vinne uten drama

  -Nok dramatikk nå, skrek Notts County-manager Luke Williams etter at seieren over Boreham Wood var i boks søndag ettermiddag. Den dramatiske semifinalen var nok til å gi hjerteinfarkt for alle over 25 år. Nå venter siste hinder før et eventuelt etterlengtet og fortjent opprykk til League Two venter for Notts County og Macaulay Langstaff. Deres storscorer stoppet på 42 ligamål denne sesongen, og det uten å ta et eneste straffespark. Kanskje er det han som bør ta straffe om det skulle bli det i lørdagens finale. Etter bommen både i seriefinalen mot Wrexham og semifinalen mot Boreham Wood burde toppscoreren være neste mann på listen.

  Ringreven Paul Cook og hans Chesterfield

  Chesterfield kommer til finalen som en liten underdog. Til tross for at de havnet på plassen bak Notts County etter 46 serierunder var det et stort sprang opp til dagens motstander. Paul Cook hadde i vinter en tøff periode der både jobb og play off plutselig stod i fare. De avsluttet derimot sesongen glimrende med fire seiere på deres fem siste. Den tidligere Ipswich og Portsmouth-manageren ville elsket å stikke kjepper i hjulene for et Notts County som alle i England nå har sympati for. Den 55 år gamle manageren ledet Chesterfield til League One forrige gang han var i klubben og med opprykk her vil han igjen være på god vei til å gjenta bedriften.

  Årets spiller i Chesterfield, Liam Mandeville, ble helten i deres dramatiske semifinale søndag kveld da han ordnet 3-2 i ekstraomgangene. Og han blir igjen mannen å se opp for i lørdagens finale.

  Tips

  • Notts County vinner
  • Norsk Tipping gir 1.92 for seier til Notts County. Den tar vi imot og vi tror de denne gangen klarer det etter 90 spilte minutter. Etter 2-2 på Meadow Lane tidligere i sesongen ble det seier til Notts County da de gjestet Chesterfield i februar. Et lite overtak der altså.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen