More

  Lazio vs Udinese – Analyse, tippetips og beste odds

  I Serie A-møtet på Stadio Olimpico, Roma, på søndag tar Lazio imot Udinese. Å tippe på uavgjort sist Lazio møtte Udinese ville gitt god profitt. Lagene delte poengene i en 1-1 kamp, hvor ingen av lagene maktet å ta seieren. Lazio er nummer tre på tabellen med 20 poeng etter ni kamper, mens Udinese er nummer fire med 20 poeng etter ni kamper.

  Lazio vs Udinese – Statistikk

  • Lazio har scoret i de siste 18 hjemmekampene på rad
  • Lazio har ikke tapt på 11 av de siste 13 kampene
  • Lazio har vunnet 7 av de siste 9 hjemmekampene
  • Lazio har ikke tapt på 9 av de siste 11 hjemmekampene
  • Lazio har scoret i 9 av de siste 10 kampene
  • Udinese har scoret i 29 av de siste 31 kampene
  • Udinese har scoret i de siste 12 bortekampene
  • Udinese har ikke tapt på de siste 8 kampene
  • I de siste 4 kampene på rad Udinese spilte, scoret begge lagene

  Lazio vs Udinese – Våre spådommer

  Lazio vs Udinese – Kampanalyse

  Lazio går inn til deres kommende duell som ubeseiret i deres seneste tre kamper. Det startet med 0-0 og poengdeling mot Sturm Graz, før de slo Fiorentina 4-0. I den neste kampen mot Sturm Graz ble det igjen uavgjort i en 2-2 kamp.

  Udinese er klar til å møte enhver motstander for øyeblikket etter sju poeng i de seneste tre kampene. De vant henholdsvis 3-1 og 2-1 over Inter og Verona. Den gode rekken ble dog bremset mot Atalanta i siste kamp, hvor det endte 2-2.

  I de seneste tre kampene mot lag fra topp seks sikret Udinese seg fire poeng og en seier. De slapp inn seks mål, mens de selv scoret åtte ganger.

  Lazio vs Udinese – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Udinese liker ikke å spille mot Lazio, og har bare slått dem i ett av 15 oppgjør. Å tippe på uavgjort sist Lazio møtte Udinese ville gitt god profitt. Lagene delte poengene i en 1-1 kamp, hvor ingen av lagene maktet å ta seieren. Lazio pleier å like å møte Udinese, og har seks seiere på de seneste 10 oppgjørene. Bookmakernes beste odds ligger nå på en hjemmeseier til 2.28 i odds.

  Lazio vs Udinese – Lagnyheter

  Udinese har bare to spillere på skade- og fraværslisten, mens de forbereder seg til kampen på søndag.

  Udinese må klare seg ute Adam Masina og Leonardo Buta, som fortsatt ikke er skadefri til kampen på Stadio Olimpico, Rome.

  For hjemmelaget er det bare fryd og gammen på skadefronten. De ser ut til å kunne stille med full tropp før kampen på søndag.

  Lazio vs Udinese – Lagoppstillinger

  Lazio vs Udinese – Tippetips

  Lazio har tatt sju seire på 10 kamper på tvers av alle turneringer på Stadio Olimpico, Roma, og har spilt en uavgjort og tapt to. Udinese har vunnet sju av deres siste 10 bortekamper, mens de har spilt to uavgjort og tapt en gang. Selv om bortelaget har vært i skammelig god form i det siste, tror vi hjemmelaget trekker det lengste strået i dette oppgjøret.

  Over 2.5 mål ga gevinst i seks av de seneste 10 kampene mellom disse to klubbene. Lazio presterte 1.9 mål i gjennomsnitt, mens Udinese presterte 1.1 mål i snitt. Lazio scoret i snitt 2.3 mål i deres siste 10 kamper, og over 2.5 mål ga gevinst sju ganger. Over 2.5 ga gevinst i åtte av gjestenes siste 10 kamper. Udinese klarte å score 2.1 ganger i snitt i disse kampene.

  Begge lagene fant veien til målet fem ganger på de siste 10 kampene mellom hjemmelaget Lazio, og Udinese. Best odds på at begge lag scorer hos bookmakerne er 1.60.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen