More

  La Liga: Valencia – Cádiz

  VALENCIA – CÁDIZ: La Liga-runden avsluttes på Mestalla i kveld.

  Nok en fullstappet La Liga-runde legges straks bak oss. I Barcelona ble 17 år gamle Marc Guiu matchvinner mot Athletic Bilbao, et snaut minutt inn i debuten, og i Sevilla gikk Real Madrid på sesongens andre poengtap da Diego Alonso debuterte som trener for Sevilla. Girona fortsatte dessuten den vanvittige sesongstarten, og etter å ha ligget under 0-2 mot Almería, kom de tilbake og vant hele 5-2.

  LES OGSÅ: Tottenham – Fulham (+)

  Valencia

  I kveld vies oppmerksomheten imidlertid til Valencia – Cádiz på Mestalla. Etter en bra start på sesongen, har det gått mer i motbakke for Los Che de siste ukene. Rúben Barajas mannskap har ikke vunnet noen av sine fire siste matcher, men er uansett relativt klare oddsfavoritter før kveldens oppgjør. Forrige runde fikk de med seg 1-1 i bortekampen mot Mallorca, men Valencia er et lag som trives best hjemme. Her har de blant annet slått tittelutfordrer Atlético Madrid 3-0 for en drøy måned siden, i deres mest overbevisende forestilling hittil under Baraja.

  Valencia - Cádiz
  Cenk Özkacar For Valencia.

  Cádiz

  Som kveldens verter, startet også Cádiz sesongen godt, før tilværelsen har blitt stadig vanskeligere for Los Piratas. Cádiz åpnet sesongen med 2-1-1, men har ikke vunnet noen av de siste fem. Tre av disse har blitt tapt, men de tapene kom mot topplagene Athletic Bilbao, Atlético Madrid og Girona. Bortebane er langt fra Sergios mannskap sin største styrke. Piratene har tatt bare tre poeng på de ni siste bortekampene sine, og forrige seier på fremmed gress kom i april. Faktisk har Cádiz vunnet bare to bortekamper i 2023.

  Valencia - Cádiz
  Luis Hernández Er Ute For Cádiz.

  Skader og suspensjoner

  Valencia har en rekke skadeutfordringer. Thierry Correia, José Gayà, Mouctar Diakhaby og Jesús Vazquéz er alle bekreftet ute. I tillegg er Sergi Canos og Alberto Mari usikre. Stort bedre er det ikke for Cádiz. Luis Hernández, Fede San Emeterio og Brian Ocampo er skadet. Dessuten er Darwin Machis og Rubén Álcaraz suspendert.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,72
  • U 3,50
  • B 5,00

  Ikke abonnent? Nå kan du prøve oss i fire uker for fem kroner! Du får direkte tilgang til eksklusive artikler, og full dekning og spilltips fra alt av norsk og internasjonal fotball!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen