More

  La Liga: Real Sociedad – Athletic Bilbao

  Real Sociedad – Athletic Bilbao
  Onsdag 7. april kl. 21:00
  Sendes på Strive og Sumo
  Kampodds
  Coolbet 2,30 – 3,14 – 3,61
  Athletic Bilbao 2,10 – 2,95 – 3,35
  Unibet 2,30 – 3,15 – 3,60
  Disse lagene møtes for andre gang med bare fire dagers mellomrom. I helgen spilte de forrige sesongs cupfinale, og da var det Real Sociedad som kunne løfte Copa del Rey-trofeet etter en hardt tilkjempet 1-0-seier. Kaptein Mikel Oyarzabal scoret kampens eneste mål fra straffemerket etter en drøy time, og La Real har dermed gleden av å være regjerende cupmester i snaut to uker. Athletic Bilabo får imidlertid en ny mulighet når de møter Barcelona i denne sesongens cupfinale om ti dager.
  Ikke mye hendte i lørdagens møte mellom disse to lagene, og det var tydelig at mye stod på spill. Det er dermed lov å håpe på en litt mer åpen fotballkamp i kveld på Reale Arena. Real Sociedad har to strake ligatap å se tilbake på, og 1-6-smellen mot Barcelona før landslagsoppholdet var spesielt stygt. Selv om de fikk oppreisning i cuptriumfen mot Athletic i cupfinalen, kunne La Real mer enn gjerne tenkt seg også en ligatriumf over kveldens gjester. Imanol Alguacils mannskap vil dessuten klatre opp på femteplass i La Liga med seier i kveld.
  Athletic Bilbao var langt nede etter helgens nederlag mot La Real, men trener Marcelino bedyret at laget hans ville reise seg opp på hesten igjen så fort som mulig, og søker naturligvis revansje på Reale Arena. Athletic har vunnet kun én av sine seks siste i La Liga, og har således ramlet ned til 10. plass på tabellen. Seier i kveld vil imidlertid propollere dem opp på åttendeplass, men vil fremdeles være syv poeng bak kveldens motstander.
  Skader
  Real Sociedad har en rekke skader å ta hensyn til. Alex Sola har vært ute lenge, men nærmer seg retur, det samme med Miguel Moya og Luca Sangalli. Jon Guridi og Joseba Zaldua er også rett rundt hjørnet, men de svekkes kraftig av tapet av David Silva. Maestroen fikk påvist en muskelskade etter cupseieren mot Athletic, og blir borte de neste ukene. Athletic Bilbao mangler bare Oier Zarraga, som med sin kneskade er ute for resten av sesongen.
  Tipset
  Real Sociedad fikk seg nok en solid utladning etter helgens cuptriumf, mens Athletic nok er sugne på revansje. I utgangspunktet en helt åpen kamp, men vi holder gjestene som ørsmå favoritter.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen