More

  La Liga: Mesterne kickstarter runden

  LA LIGA: Barcelona har inntatt tabelltoppen, og akter ikke slippe den fra seg med det første.

  Sevilla – Almería

  Det har vært en alt annet enn overbevisende start på sesongen for Sevilla, så langt. Klubben fikk seg som kjent et voldsomt løft da José Mendilibar inntok trenerstolen på våren forrige sesong, men ringreven har ikke klart å bygge videre på sommerens triumf i Europa League. I stedet har Los Nervionenses stagnert, og står med bare én fattig seier i høst, seks kamper ut i sesongen.

  LES OGSÅ: Alt om 3. runde i ligacupen

  Defensivt er det imidlertid bedring å spore, og Sevilla har holdt nullen i to strake kamper, og Mendilibar har innsett at han måtte bedre det defensive, før laget hans kan begynne å ta seg friheter lengre frem i banen. Det har ikke resultert i altfor mange mål, med 1-0 og 0-0 mot Las Palmas og Granada de to siste rundene.

  La Liga
  Løsner Det For Youssef En Nesyri Og Sevilla I Kveld?

  Almería ligger helt sist på tabellen, og venter stadig på sesongens første seier, som det eneste laget i La Liga. Har plukket bare to poeng så langt, etter 1-1 og 2-2 mot Cádiz og Valencia. Viste karakterstyrke da de kom tilbake to ganger mot Valencia i helgen, og Sergio Arribas kan i alle fall ikke ta skylden for Almerías svake sesongstart: Han har scoret fire mål i La Liga denne høsten.

  Mallorca – Barcelona

  Mallorca står med bare fem poeng så langt, men kunne omsider innkassere sesongens første seier i femte runde, da de slo Celta 1-0 for halvannen uke siden. To av de tre tapene deres har blitt tapt med bare ett mål, mot Villarreal og Granada, så Los Piratas har hengt bedre med i de fleste kampene deres enn hva tabellsituasjonen skulle tilsi. Er dessuten svært sterke hjemme på Son Moix, og har tapt bare to av de siste 15 på eget gress.

  La Liga
  João Cancelo Sørget For Et Fantastisk Comeback Mot Celta.

  Barcelona gjennomførte et remontada for historiebøkene i søndagens hjemmekamp mot Celta. De regjerende mesterne lå under 0-2 med under ti minutter igjen av ordinær tid, og i det 81. minutt, satte Robert Lewandowski inn reduseringen. Samme mann sørget for utligning fire minutter senere, og i siste minutt av ordinær tid, kunne João Cancelo sette inn den matchvinnende scoringen, som naturligvis utløste elleville jubelscener i den katalanske hovedstaden.

  Dermed inntok også Barcelona tabelltoppen, ettersom Real Madrid tapte byderbyet mot Atlético senere på kvelden. Blaugrana er med andre ord i rute for å forsvare tittelen sin, men dette er et typisk bananskall som de har sklidd på før.

  Våre tips

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Tirsdag, 19:00Sevilla – Almería1,673,804,80Under 2,5 mål til 2,05 i odds
  Tirsdag, 21:30Mallorca – Barcelona6,804,301,45Over 2,5 mål til 1,80
  Totalodds: 3,69

  Vi prøver to målspill til tirsdagens begivenheter. Sevilla har ikke vært spesielt eventyrlystne offensivt i søken på mer defensiv stabilitet, så vi tror det blir målfattig i den matglade byen. Samtidig er det ofte målrikt når Barcelona er involvert, med over 2,5 mål i alle de fire siste kampene deres i La Liga. Dermed prøves denne dobbelen til godkjent odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen