More

  La Liga: Mandagens tips

  Elche – Athletic Bilbao
  Mandag 16. august kl. 22:00
  Sendes på TV2 Sport Premium
  Kampodds
  Coolbet 3,77 – 3,10 – 2,26
  Norsk Tipping 3,55 – 3,00 – 2,15
  Unibet 3,80 – 3,15 – 2,24 
  Elche og Athletic Bilbao avslutter det som har vært en underholdende ligapremiere så langt. Elche overlevde mirakuløst forrige sesong, der de dro to strake triumfer opp av hatten, nærmest ut av ingenting i de to siste kampene deres. Cádiz og kveldens motstander ble slått på veien mot fornyet kontrakt.
  Elche har forsterket en tynn tropp, men har likevel liten bredde før sesongstart. Den viktigste signeringen har vært å gjøre låneovergangen til Lucas Boyé permanent, og argentineren scoret syv ligamål forrige sesong. Han er også en konstant pest og plage for motstanders forsvarsspillere, og han pådro seg ikke mindre enn åtte gule kort i sesongen som var. To seirer, en uavgjort og ett tap i sommerens treningskamper.
  Athletic Bilbao har vært svært beskjedne på overgangsmarkedet, men det har man også vennet seg til, all den tid klubben fremdeles opererer med å kun hente baskere til San Mamés. Nico Williams, den åtte år yngre lillebroren til Iñaki, har blitt forfremmet til førstelaget denne sommeren, og har vist seg frem i oppkjøringskampene. Han gjorde blant annet en god figur mot Liverpool på Anfield for noen uker siden, og ventes å få atskillige muligheter til å vise seg ytterligere frem denne sesongen.
  Baskerne kommer trolig til å nyte godt av at trener Marcelino har fått en full sesongoppkjøring med laget han overtok midtvinters forrige sesong. Treneren har vært en suksess i alle klubber han har vært, og det er først denne sesongen vi kommer til å få se hvor langt han kan ta Athletic.
  Tipset
  Det har vært tett og jevnt i mange av oppgjørene i åpningshelgen, og jeg forventer at det fortsetter her. Prøver dermed U´en til 3,15 hos Unibet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen