More

  La Liga: Gyllen mulighet for Atlético

  Atlético Madrid – Real Sociedad
  Onsdag 12. mai kl. 22:00
  Sendes på Strive
  Kampodds
  Coolbet 1,60 – 4,04 – 6,34
  Norsk Tipping 1,55 – 3,60 – 5,50
  Unibet 1,62 – 4,05 – 6,10
  Det spisser seg til i det vanvittige tittelracet i La Liga når målstreken stadig nærmer seg. Før kveldens runde er det fordel Atlético Madrid, etter at Barcelona på uforklarlig vis kastet bort to ekstremt viktige poeng i gårsdagens kveldskamp mot Levante. Katalanerne ledet både 2-0 og 3-2, men endte likevel opp med 3-3 og nok en bortkastet mulighet. Det er ikke mer enn et par uker siden at Barça ga fra seg 1-0-ledelse hjemme mot Granada, og i stedet tapte de 1-2.
  Det er fem poeng ned i sluket, og med de poengene ombord, ville bildet på toppen av tabellen sett helt annerledes ut. I stedet for fire poengs luke til Atlético, er det i stedet Diego Simeones mannskap som kan utvide luken til fire poeng på katalanerne hvis de evner å slå Real Sociedad i kveldens oppgjør. Da vil de samtidig legge ytterligere press på byrival Real Madrid, som med en eventuell hjemmeseier i kveld vil ha fem poeng opp til ligalederen, med én kamp mindre spilt.
  Det begynner imidlertid å gå tomt for kamper å hente inn forspranget på. Ingen av tetlagene har virket nevneverdig interessert i å innkassere sesongens ligamesterskap, og tittelracet har tatt nye vendinger nesten hver eneste helg. Toppklubbene har brodelig rullert på å gi bort poeng i øst og vest denne sesongen, og i går var altså Barcelona siste klubb ut i den karusellen. 
  Diego Simeone håper selvsagt på at Los Colchoneros ikke gjør den samme tabben i kveld, men Real Sociedad kommer ikke til å gi bort noe gratis. Atléti har vunnet kun tre av de syv siste i La Liga, og i helgen forsvarte de seg til det ene poenget de kom for å hente på Camp Nou. La Real er selv i poengnød, ettersom de kjemper for en plass i Europa neste sesong. Real Sociedad har vunnet tre av de fire siste, og i helgen gjorde de kort prosess med bunnlaget Elche da de vant 2-0. 
  Tipset
  I en sesong der topplagene har gitt fra seg så mange poeng, er undertegnede slett ikke sikker på noen hjemmeseier i kveld, og til 1,62 i odds er ikke hjemmeoddsen spesielt fristende. Vi forsøker oss heller på U-en til godkjente 4,05.
  Resten av kveldens kamper – markeringstips i parentes
  Sevilla – Valencia (U)
  Celta Vigo – Getafe (H)
  Huesca – Athletic Bilbao (H)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen