More

  La Liga: Barcelona – Real Valladolid

  Barcelona – Real Valladolid
  Coolbet 1,14 – 9,50 – 21,00
  Norsk Tipping 1,10 – 7,20 – 15,00
  Unibet 1,13 – 9,80 – 23,00
  Etter at Sevilla slo Atlético Madrid i går kveld, vil Barcelona være bare ett poeng bak ligalederne dersom de slår Real Valladolid i kveld. Og det vil betraktes som en liten skandale om de ikke gjør det.
  Barça er i fryktinngytende form, og før klubbpausen maltrakterte de Real Sociedad med sifrene 6-1. Det var første gang siden september 2018 at katalanerne scoret seks mål eller mer i en ligakamp, og er i manges øyne nå favoritter til å gjenerobre La Liga-tronen. Lionel Messi fyrer på alle sylindre igjen, og er tilbake på noe nært sitt aller beste. I tillegg har lagkameratene funnet formen til perfekt tid, og Ronald Koeman blir stadig mer komfortabel i managerstolen. Etter kveldens oppgjør mot Valladolid, venter El Clásico til helgen. La det være hevet over enhver tvil – dette er en avgjørende uke for gullkampen i La Liga.
  Dermed har ikke Barça råd til å avgi poeng i kveld, og de møter et Valladolid som kjemper for livet om å gå unngå nedrykk. Pucelanos ligger for øyeblikket tre poeng over streken, og har kun én seier på de siste 11 i La Liga. Likevel er de ubeseiret på de fire siste, og forrige rundt holdt de Sevilla til 1-1 på hjemmebane. På bortebane står Valladolid med kun to triumfer denne sesongen. Mangler klassiske matchvinnere i troppen, og klubbens toppscorere er Shon Weissman og Fabián Orellana – begge står med fire fulltreffere hver.
  Til sammenligning har Lionel Messi scoret 23 og leder an blant kandidatene til å vinne Picihchi-trofeet, La Ligas toppscorer-tittel. 14 av disse har kommet på de ti siste kampene, og veteranen er i formidabel form. Nestemann på Barcelonas toppscorerliste er Antoine Griezmann med åtte mål. 
  Tipset
  Det er naturligvis vanskelig å komme utenom Barcelona her, men hjemmeoddsen på 1,14 er naturligvis ikke å samle på. Handicap-spillet på 1,42 er også i tynneste laget, men det bør derimot vurderes å prøve et rent Lionel Messi-spill. Coolbet tilbyr 3,40 ganger innsatsen på at argentineren både scorer og disker opp med minst én assist. Messi har tosifret antall målgivende i La Liga denne sesongen, og atskillige av disse har kommet i Barças seneste kamper. Vi legger også naturligvis merke til borteoddsen på 23, og vi har full forståelse om det er i overkant fristende for den nøytrale tilskuer i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen