More

  LA LIGA: ATLÉTICO MADRID – REAL SOCIEDAD

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  ATLÉTICO MADRID – REAL SOCIEDAD: Comeback-kongene Atlético Madrid tar imot Real Sociedad til toppoppgjør i La Liga.

  Det virket som Atlético Madrid stod ved et veiskille etter 0-3 mot Valencia og 1-1 mot Lazio i Champions League. Hvordan ville Diego Simeones mannskap svare på nedturene etter en oppløftende sesongåpning? Med fasit i hånden; glimrende. Siden Lazios keeper, Ivan Provedel, utlignet fem minutter på overtid, har Atlético Madrid reist seg mesterlig og svart med tre strake seirer i La Liga. 

  Atlético Madrid - Real Sociedad
  La Liga: Atlético Madrid - Real Sociedad 5

  Fornøyd med bredden

  Ángel Correa scoret to av målene, og dermed viste Los Colchoneros at de har flere strenger å spille på enn Antoine Griezmann og Álvaro Morata. Atléti har hele seks spillere med to eller flere ligamål denne sesongen, og Simeone er naturligvis fornøyd med at han har så mange å stole på, Correa inkludert. 
   
  – Vi stoler på kvalitetene hans, og han er ofte på rett sted til rett tid. Han er blant de 11 eller 12 som viser mest kontinuitet på laget vårt. Jeg begynner å tenke på hva vi har foran oss og programmet som venter. Det er viktig at hele stallen er sterk, og jeg trenger en håndsrekning fra alle spillerne. Vi må være konkurransedyktige i alle turneringer, og kommer til å trenge hele gruppa, understreker Simeone overfor TeleMadrid.

  LES OGSÅ: Søndagens PL-action

  Atlético Madrid - Real Sociedad
  Atlético Madrids Ángel Correa.

  Stigende kurve for La Real

  Akkurat som Atlético Madrid, kan også Real Sociedad se frem mot helgens toppkamp i Madrid etter å ha vunnet alle sine tre siste i La Liga. La Real var formidable i forrige helgs baskerderby mot erkerivalen Athletic Bilbao, der de vant fullt fortjent 3-0. Blant dem som briljerte, var Take Kubo, den dribleglade angrepsspilleren, som virkelig har fått sitt gjennombrudd for Imanol Alguacíls mannskap denne høsten. Han og resten av lagkameratene danset seg til derby-jubel mot Los Leones, og selv om han fra barnsben av ble spådd en stor fotballkarriere, var det først etter ankomst San Sebastián at han begynte å få ut det enorme potensialet sitt. Det takker han Real Sociedad og manager Imanol Alguacíl for. 
   
  – Dette er et lag som presser høyt for å vinne tilbake ballen, og som vil ha ballen mye, og da får jeg muligheten til å skille meg ut. Jeg ønsker å takke La Real, fordi sannheten er at før jeg kom hit, så presterte jeg ikke på det nivået mange ventet av meg. Fotball er livet mitt; Jeg forlot Japan tidlig, jeg går aldri ut, og jeg dedikerer livet mitt til fotball, og dette er et av de lykkeligste øyeblikkene i karrieren min, sa Kubo etter maktdemonstrasjonen mot Athletic. 

  Atlético Madrid - Real Sociedad
  Take Kubo Har Vært Real Sociedads Beste Spiller I Høst.

  Lite poeng i hovedstaden

  Nå er det Atlético Madrid sine forsvarere sin tur til å bli terrorisert av den japanske tornadoen, som står med formidable fem mål og én assist på syv kamper i La Liga denne sesongen. Mange mener han denne høsten har vært ligaens beste spiller etter Jude Bellingham, og med en Kubo i toppform, har Real Sociedad en sjanse mot de aller fleste lag på denne planeten, Atlético Madrid inkludert, selv med deres fryktinngytende hjemmestatistikk. Helgens verter har vunnet alle sine 12 siste hjemmekamper i La Liga, og La Real har ikke triumfert i den rødhvite delen av den spanske hovedstaden siden 2013. 

  Profilen

  Jan Oblak 
  Jan Oblak ble hentet for en relativt beskjeden sum, €16 millioner, da han i 2014 ankom Madrid for å overta keeperhanskene etter Thibaut Courtois. Og sloveneren har på ingen måte skuffet mellom stengene for Los Colchoneros. Under Diego Simeones vaktsomme blikk har 30-åringen i løpet av tiden i hovedstaden etablert seg som en av verdens desidert beste målvakter. Denne sesongen har han imidlertid ikke vært opp mot sitt aller beste. For til tross for tre smultringer på syv kamper i La Liga, har Jan Oblak måttet se syv baller bak seg i de fire øvrige kampene. Likevel er det bare ligaleder Real Madrid som har sluppet inn færre denne høsten. 

  Atlético Madrid - Real Sociedad
  Jan Oblak Har Blitt Blant Verdens Beste Keepere I Atlético.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen