More

  La Liga: 2 oddstips til helgens runde

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Vår ukentlige preview til helgens La Liga-runde, med oddstips og skadeliste.

  Det tegner til å bli en underholdende ligarunde, med høydepunkter på rekke og rad. I Sevilla dukes det for nok et Derbi Sevillano, som du kan lese atskillig mer om i de neste sidene. Og i Barcelona skal de ferske ligamesterne hylles foran egne hjemmesupportere, etter at Barcas 27. La Liga-triumf ble sikret med den overlegne 4-2-seieren i byderbyet mot Espanyol forrige uke. 

  Sevilla er gjenoppstanden

  Og Barcelonas hjemmekamp mot Real Sociedad er langt fra betydningsløs, til tross for at ligagullet allerede er i boks. La Real trenger nemlig fremdeles poeng for å sikre seg Champions League, og har femteplasserte Villarreal på skuddhold, som ligger bare fem poeng bak Imanol Alguacíls imponerende mannskap. Sevilla-derbyet er også et av de største høydepunktene på den spanske fotballkalenderen, og Sevilla har faktisk mulighet til å spille seg inn blant Europa-plassene med triumf over byrivalen Betis. 

  For bare to måneder siden var klubben i akutt nedrykksfare, men siden José Luís Mendilibar tok over laget, har Los Nervionenses propellert oppover tabellen. Seier mot Real Betis kan ta dem helt på syvendeplass når helgens 35. ligarunde er over, og vil da være bare fem poeng bak byrivalen. Det er et scenario som virket helt, helt utenkelig for bare noen måneder siden. For ikke å snakke om torsdagens avansement til Europa League-finalen på bekostning av selveste Juventus.

  Fredagsthriller i Cádiz

  Men, også i den andre enden av tabellen er det duket for atskillig underholdning og dramatikk. Kampen om å unngå nedrykk fra La Liga er hardere og jevnere enn på mange sesonger, men etter forrige helgs 2-4-tap for Barcelona, begynner det å se mørkt ut for Espanyol. Katalanerne har nå fire poeng opp til riktig side av streken, og er helt avhengige av seier borte mot Europa-jagende Rayo Vallecano, som ligger bare to poeng bak Girona på syvendeplass, for å ha et realistisk håp om å klare seg. 

  Og ligarunden innledes med et særdeles viktig bunnoppgjør i Cádiz, som tar imot Real Valladolid. Bunnlagene står med like mange poeng før fredagens nedrykksduell, og har bare ett poeng til nedrykksstreken. De har også begge atskillig dårligere målforskjell enn Getafe, som for øyeblikket innehar 18. plassen.  

  Helgens favoritt-tips gir vi imidlertid til Champions League-jagende Villarreal. De skal rett nok ut i en i utgangspunktet vanskelig bortekamp mot Girona, men vertene har skadeliste lang som et vondt år. 

  Helgens oddstips

  FAVORITTEN: 

  Girona – Villarreal 
  TIPS: 
  B til 2,30 i odds hos Norsk Tipping 

  LURINGEN: 

  Getafe – Elche 
  TIPS: 
  B til 6,90 i odds hos Norsk Tipping 

  Husk også at du kan lese mer om alle kampene i La Liga og i de andre store europeiske ligaene i ferskeste utgave av Tipsbladet Weekend.

  Tips Weekend Er Spekket Med Analyser Og Oddstips, For Å Nevne Noe.
  Tips Weekend Er Spekket Med Analyser Og Oddstips, For Å Nevne Noe.

  Skader og suspensjoner

  Almería: Kaiky Melo, Martin Svidersky og El Bilal Touré er skadet. Chumi er usikker. 

  Athletic Bilbao: Iñigo Martínez og Jon Morcillo er skadet. 

  Atlético Madrid: Memphis Depay, Marcos Llorente, Reinildo og Stefan Savic er skadet. Thomas Lemar og Jan Oblak er usikre. 

  Barcelona: Gavi soner karantene. 

  Cádiz: Cala, Victor Chust, Jon Ander Garrido, Brian Ocampo og Roger Martí er skadet. Iván Alejo Peralta er suspendert, mens Álex Fernández er usikker. 

  Celta Vigo: Diego Alves og Agustín Marchesín er skadet. Renato Tapia soner karantene. Iago Aspar og Haris Seferovic er usikre. 

  Elche: José Ángel Carmona og Omar Mascarell er usikre. 

  Espanyol: José Gragera er usikker. 

  Getafe: Jaime Mata er suspendert. Jordan Amavi, Enes Ünal, Mauro Arambarri, Domingos Duarte, Juanmi Latasa og Carles Aleña er alle listet som usikre. 

  Girona: Aleix García, Taty Castellanos, Ibrahima Kebe, Yangel Herrera, Borja García og Toni Villa er skadet. Oriol Romeu soner karantene. Joel Roca Casals er usikker. 

  Mallorca: Antonio Raillo, Matija Nastasic og Giovanni González er skadet. 

  Osasuna: Darko Brasanac er skadet. Nacho Vidal er usikker. 

  Rayo Vallecano: Mario Suárez og Óscar Valentín soner karantene. 

  Real Betis: Nabil Fekir er skadet. William Carvalho, Youssouf Sabaly og Victor Ruíz Torre er usikre. 

  Real Madrid: Thibaut Courtois er usikker. 

  Real Sociedad: Martín Merquelanz, Sadiq Umar og Brais Méndez er skade. 

  Real Valladolid: Luis Pérez, Selim Amallah og Anuar er skadet. 

  Sevilla: Marcão og Joan Jordán er skadet. 

  Valencia: Marcos de Sousa er skadet. Gabriel Paulista og Mouctar Diakhaby soner karantene. 

  Villarreal: José Luís Morales og Francis Coquelin er skadet. Pau Torres og Dani Parejo er suspendert. Kiko Femenia er usikker. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen