More

  La Liga: Barcelona ligamestere for 27. gang!

  Spikret La Liga-gullet og sendte samtidig Espanyol ytterligere mot Segunda División.

  Denne sesongen har vært en eneste triumfferd for Xavis Barcelona, som har fått nærmest fritt leide til klubbens 27. ligamesterskap. Barca-sjefen vant altså ligaen med klubben i sitt hjerte i hans første hele sesong som manager for katalanerne, og det er ingen av de 19 andre La Liga-lagene som har maktet å gi Blaugrana reell kamp om gullet.

  Slo Espanyol enkelt

  Ligagullet ville bli sikret i kveld med seier mot Espanyol, og det var aldri noen tvil om hvem som skulle gå seirende ut av derbyet. Robert Lewandowski og Alejandro Balde sørget for at det stod hele 3-0 til gjestene til pause, og da Jules Koundé la på til 4-0 åtte minutter ut i andreomgang, kunne gullfesten for alvor begynne.

  Barca skrudde helt av etter dette, og forærte Espanyol to trøstemål, signert Javi Puado og Joselu. Dermed klarte Espanyol å score like mange mål på Barcelona i løpet av 90 minutter, som ligamesterne har sluppet inn på hjemmebane hele denne sesongen.

  Banestorming ble nesten katastrofe

  Og da dommer blåste for full tid, løp elleville Barcelona-spillere og trenere ut på banen for å feire sitt 27. ligagull. Seieren betyr samtidig at Espanyol har fire poeng opp til streken, og et nedrykk virker stadig mer sannsynlig. Hjemmefansen syntes dermed ikke noe om Barcelonas åpenbare feiring av ligagullet i det hele tatt, og hundrevis av supportere stormet banen på jakt etter feirende Barca-spillere.

  Robert Lewandowski Scoret To Av Barcelonas Mål Mot Espanyol I La Liga.
  Robert Lewandowski Scoret To Av Barcelonas Mål Mot Espanyol.

  Årvåkne sikkerhetsvakter hadde heldigvis fått med seg hva som var i ferd med å skje, og fikk spillere og trenere i sikkerhet før supporterne nådde bort til dem. Og selv om tapet kan få dramatiske konsekvenser for Espanyol, tilhører denne kvelden likevel Barcelona, som er mestere for 27. gang. Tipsbladet gratulerer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen