More

  Kyle Walker til 2026

  Kyle Walker har forlenget med Manchester City.

  Kyle Walker til 2026

  I sommer verserte det atskillige spekulasjoner om at Kyle Walker var på vei bort fra Manchester City. Den lynhurtige høyrebacken har vunnet alt som vinnes kan med the Citizsens, og ryktes å være klar for nye utfordringer. 33-åringen stilte likevel til Premier League-start i august, og ga raskt signaler om at han ønsket å fortsette i klubben.

  Kyle Walker
  Kyle Walker Blir Å Se I Lyseblått Minst Tre År Til.

  I kveld, torsdag, ble også kontraktsforlengelsen klar. Kyle Walker har signert en ny og forbedret avtale med klubben, som binder ham til Manchester City ut 2025/26-sesongen.

  – Jeg er i ekstase over å ha signert en ny kontrakt. Min fremtid ligger i Manchester City, og det er til det beste for meg. Jeg har nytt hvert eneste øyeblikk de siste seks årene i denne fantastiske klubben. Treble-sesongen kommer jeg aldri til å glemme, og vi er klare for ny giv til å vinne nye trofeer, sier høyrebacken om kontraktsforlengelsen.

  LES OGSÅ: Jadon Sancho nekter å beklage seg

  Hurtigtoget har alt vunnet 15 trofeer med klubben, og kommer ganske sikkert til å ha utvidet peishylla ytterligere før karrieren på Etihad er over. City har som eneste lag i Premier League vunnet alle kampene sine hittil denne sesongen, men får en tøff nøtt å knekke når høytflyvende West Ham venter på London Stadium til helgen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen