More

  Jadon Sancho nekter å unnskylde seg

  Det er fortsatt full klinsj mellom Jadon Sancho og Erik ten Hag etter at det i dag kom frem at engelskmannen må trene alene på Carrington.

  Etter at Jadon Sancho ble utelatt fra kamptroppen mot Arsenal grunnet det United-manageren mente var manglende fokus og dedikasjon på trening, slo Sancho-leiren raskt tilbake med et innlegg på Twitter der han fortalte at han var lei av å bli stemplet som syndebukk.

  Denne uken skulle stridsøksene legges bort og mange trodde møtet mellom de to kamphanene hadde gitt positive resultater da Sancho tirsdag ettermiddag fjernet twitter-meldingen fra sin konto. Det var derfor overraskende da Manchester United i dag kom ut med pressemelding om at 23-åringen trener alene som følge av disiplinære årsaker.

  Jadon Sancho står på sitt

  I kveld melder The Athletic at Sancho nektet å be om unnskyldning for sine uttalelser og dermed er han utelatt fra treningene til førstelaget og også utelatt fra troppen som forbereder seg til kampen mot Brighton lørdag ettermiddag.

  I fjor fikk Jadon Sancho fri i en lengre perioder for å komme tilbake i form både fysisk og psykisk i det som var en tøff perioder for spilleren. En situasjon klubben og Erik ten Hag løste på en god måte. Derfor er det mange i United-troppen som nå har vist misnøye til Sancho sine holdninger og for sent komming den siste tiden.

  Tålmodigheten blir satt på prøve, og om ikke Jadon Sancho jekker kravene sine og begynner å oppfølge kravene hans manager setter vil dette ende i skilsmisse.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen