More

  Kveldens tips: Copa del Rey

  Det ble, som vi tippet på forhånd i går, tøft og jevnt mellom Levante og Villarreal. Hjemmelaget vant til slutt 1-0 etter ekstraomganger. I den andre kvartfinalen som ble spilt i går, måtte et nært mirakuløst comeback fra Barcelona til for å sikre avansement til katalanerne. Barca hentet opp Granadas 2-0-ledelse fra det 88. minutt og til full tid, og i ekstraomgangene hadde Barcelona klart flest krefter igjen og vant til slutt 5-3.
  Dermed er Sevilla, Levante og Barcelona klare for semifinalen i Copa del Rey. I kveld står slaget mellom Real Betis og Athletic Bilbao om den siste semifinalebilletten, og nok en gang er det to formlag som møtes til dyst. 
  Betis er ubeseiret på de siste åtte i cup og liga, og mandag kveld slo de Osasuna 1-0 hjemme på Benito Villamarín. Borja Iglesias kom inn fra benken og scoret kampens eneste mål drøyt ti minutter før slutt. Begynner også så smått å lette på skadefronten, og Dani Martín kan bli klar fra sin kneskade til kveldens oppgjør. Murcia, Multivera, Sporting Gijón og Real Sociedad har blitt eliminert på veien til kvartfinalen.
  Athletic Bilbao gikk på sitt første tap under Marcelino da de tapte 1-2 borte mot Barcelona søndag kveld. Baskerne kjempet dog hederlig, og på en annen dag kunne de fort fått med seg et resultat fra Camp Nou. Det måtte sågar et (vakkert) selvmål av Jordi Alba til for å sende Athletic på måltavla. Har spilt bare to runder i Copa del Rey denne sesongen og slått ut Ibiza og Alcoyano på ferden til kveldens kvartfinale. Har ingen nevneverdige skader å bekymre seg for.
  Som i de andre kvartfinalene, tror vi det blir ekstremt jevnspilt også i kveld. U-oddsen frister mest, og vi prøver dermed loddet på at kveldens kvartfinale går til ekstraomganger, til 3,23 i odds fra Coolbet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 2500,- Gevinst: 3594,- Tilbakebetalingsprosent: 143,76%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen