More

  Kveldens tips: Brentford sjokkerer

  José Mourinho har merket kveldens semifinale i ligacupen mot Brentford som den viktigste kampen i hans regjeringsperiode i Tottenham. Spurs er storfavoritter foran møtet med askeladden i Championship, som i kveld spiller sin aller første semifinale i klubbens historie.
  Men, Tottenham begynner også å merke kjøret av det harde kampprogrammet. Senest søndag brukte de mye krefter på å slå Leeds 3-0 på overbevisende vis. Til sammenligning har Brentford hatt bortimot en full uke på forberedelsene til kveldens kamp, og har hatt spillefri siden de slo Bournemouth 2-1 30. desember.
  The Bees er ubeseiret i imponerende 16 strake kamper i alle turneringer, og i kvartfinalen slo de ut Newcastle med sifrene 1-0. Tottenham har slått ut Chelsea (1-1 og straffekonk.) og Stoke (3-1) på veien til kveldens semifinale. I 3. runde fikk de walkover mot Leyton Orient.
  Brentford stiller med tilnærmet skadefri tropp, mens Giovani Lo Celso, Gareth Bale og Erik Lamela er skadet for Spurs. Høyreback Matt Doherty soner dessuten karantene.
  Tottenham er naturligvis favoritter, men alle varsellamper for en skrell blinker ildrødt her. Dermed er borteoddsen klart mest fristende, og vi prøver et lodd til 7,00 i odds hos Unibet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 200,- Gevinst: 158,- Tilbakebetalingsprosent: 79%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen