More

  Kveldens tips: Atlético Madrid – Celta Vigo

  Atlético Madrid har i kveld muligheten til å øke forspranget til Real Madrid til ti poeng når de møter Celta Vigo på Wanda Metropolitano.
  Diego Simeones menn har vært suverene i La Liga så langt denne sesongen, spesielt på hjemmebane. Hjemme står de bokført med 9-1-0 og 24-3 i målforskjell. De er bortimot ustoppelige i både forsvar og angrep, og Luis Suárez leder an i jakten på Pichichi-trofeet med 14 fulltreffere. Likevel er det ikke rett frem at det blir en enkel hjemmeseier i kveld.
  Til tross for deres defensive suverenitet, har Atlético sluppet inn mål i alle sine tre siste ligakamper, men har likevel endt opp som seierherrer. De står med åtte strake seirer, men et virusutbrudd herjer i den røde og hvite delen av Madrid. Joao Félix, Thomas Lemar, Hector Herrera, Mario Hermoso, Moussa Dembélé og Yannick Carrasco er alle ute med Covid-19. I tillegg er som kjent Kieran Trippier suspendert av FA for brudd på gamblingreguleringer. 
  Celta ankommer Wanda Metropolitano med betraktelig færre skadeproblemer. Kun David Junca og Sergio Álvarez mister kveldens oppgjør med skade, men har ikke all verden av form å vise til. Celta har fem strake uten seier, men etter tre strake tap har de to siste endt uavgjort. 0-0 mot Granada sist. Iago Aspas meldes klar for spill, og Celtas talisman gjør som regel en god figur når motstanden er av ypperste kaliber.
  Hjemmeoddsen har naturlig nok steget betraktelig de siste dagene, og Coolbets 1,83 på hjemmeseier er best betalt. Den oddsen virker noenlunde fornuftig, men kveldens spill blir i stedet Celta over 0,5 mål. Jeg tror gjestene er i stand til å skape trøbbel for vertene, og smitteutbruddet blir ikke enkelt å håndtere for Diego Simeone. 
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 2800,- Gevinst: 4712,- Tilbakebetalingsprosent: 168,29%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen