More

  Kroos i 100

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Fan av diverse engelske lag får ha oss unnskyldt, men det er liten tvil om at tirsdagens oppgjør mellom Napoli og Real Madrid er den store godbiten på Champions League-programmet førstkommende midtuke.

  Tirsdagens oppgjør blir ekstra spesielt for Toni Kroos som med forventet spilletid vil kunne notere sin 100. Champions League-kamp for Real Madrid. Han vil da bli 27. spilleren gjennom historien som klarer å nå den milepelen for én og samme klubb. Flest har Xavi Hernández med sine 151 Champions League-kamper for Barcelona. Kroos ble byttet inn i åpningskampen mot Union Berlin og tok hjørnesparket som endte med at Jude Bellingham sikret seieren fire minutter på overtid.

  Kroos
  Kroos I 100 2

  Marerittet Haaland

  RB Leipzig møtte Manchester City i 1/8-finalen i Champions League i vår og ble sendt hjem fra Etihad Stadium som slakt med 0-7-tap i bagasjen. Erling Braut Haaland scoret da hele fem ganger i den kampen og har blitt en skikkelig marerittmotstander for RB Leipzig:

  – Jeg husker ikke målene. Jeg husker at jeg avsluttet, men jeg tenkte ikke. Jeg er stolt av å spille i Champions League. Alle vet at jeg elsker denne turneringen.

  Erling Braut Haaland

  Da den norske superstjernen spilte i Bundesligaen scoret han seks ganger på fire kamper for Dortmund mot nettopp neste midtukens motstander.

  Gamle kjente

  Pepe møtte Barcelona hele 23 ganger som Real Madrid-spiller. Det endte da med ti seirer, ni tap og fire uavgjorte kamper. Nå har portugiseren blitt 40 år, men gleder seg fortsatt til at den gamle hovedrivalen igjen står på motsatt banehalvdel. Pepe spiller nå for Porto og dette er første gang han møter Barcelona siden 2017. Sterk 3-1-seier i åpningskampen mot Shakhtar Donetsk som ble spilt i Hamburg. Barcelona har på sin side røket ut i gruppespillet to sesonger på rad, men fikk nå en perfekt start med 5-0-seier i åpningskampen hjemme mot Royal Antwerp.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen