More

  5 om dagen

  Erling Braut Haaland fikk bare spille en drøy time, da Manchester City i kveld smadret Leipzig 7-0 i Manchester. 62 minutter til tross; nordmannen forlot banen med fem (FEM!) scoringer på innerlomma.

  Fansen reagerte med trampeklapp, men var trolig også en smule skuffet over at de ikke også fikk se Haaland gjøre dobbelt hat trick. Mye tyder på at dette ville vært et faktum, for første gang i Champions League-historien, om Pep Guardiola hadde latt ham spille også den siste halvtimen.

  City-spissen ble i kveld tredje spiller med fem scoringer i én og samme Champions League-kamp. Lionel Messi for Barcelona i 2012 og Luiz Adriano for Shakhtar i 2014, var de som noterte seg for bragden før ham.

  Noen andre rekordtall før man tar kvelden? Haaland har nå notert seg for spinnville 33 scoringer på 25 kamper i Champions League!

  Denne sesongen har han måkt inn utrolige 39 scoringer for City, fordelt på cup- og Premier League. Han har dermed slått klubbrekorden i Manchester City, som har stått siden sesongen 1928-1929, da Tommy Johnson scoret 38. Og Haaland kan altså ende opp med å spille enda 19 City-kamper denne sesongen…

  Diskusjonen om Manchester City har blitt bedre eller dårligere med Erling Braut Haaland på laget, den fortsetter…

  I kveldens andre Champions League-oppgjør endte det målløst mellom Porto og Inter. Godt nok for italienerne, som da avanserte med sammenlagt 1-0.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen