More

  Tips på tampen: Kristiansund – Start

  Toppkamp i OBOS-ligaen, når Kristiansund tar imot Start på Nordmøre.

  Kristiansund

  Kristiansund var den klareste opprykksfavoritten av dem alle, men har vært en skuffelse halvveis ut i sesongen. Nordmøringene avsluttet vårsesongen med 2-3-tap borte mot Raufoss, og har vunnet under halvparten av kampene sine så langt i år. Det er imidlertid mange poeng igjen å spille om, og KBK har bare fire poeng opp til Fredrikstad på direkte opprykk. Det begynner imidlertid å tynnes ut i rekkene etter atskillige spillersalg i løpet av sommeren.

  Kristiansund.
  Tips På Tampen: Kristiansund - Start 2

  Start

  Start har ikke hatt en spesielt god vårsesong, og var ventet å være en av de fremste utfordrerne om en av opprykksplassene. Foreløpig holder poengfangsten bare til en sjetteplass, men vant imidlertid to av sine siste tre før ferien, inkludert 3-0-triumf over Mjøndalen i siste kamp av vårsesongen. Rosenborgs 20 år gamle spiss, Agon Sadiku, har kommet på lån til Kristiansand, og starter ettermiddagens kamp på benken.

  LES OGSÅ: Gullkamp i Stavanger (for abonnenter)

  Tipset

  Kristiansund er OBOS-ligaens beste hjemmelag, men Start kan på en god dag stelle i stand trøbbel for de fleste i divisjonen – et svekket KBK inkludert. Vi har mest tro på poengdeling i toppkampen!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen