More

  Krise i Chelsea

  Det har vært godt med trafikk inn- og ut dørene på Stamford Bridge siden Todd Boehly i mai 2022 tok kontroll over Chelsea. Hele 27 spillere er siden da hentet til hovedstadsklubben, mens det også har vært 5 ulike managere som har forsøkt å styre skuta. Det siste årets resultater gjør det stadig vanskeligere å forstå sparkingen av Thomas Tuchel.

  Les også: 4 rekorder på 90 minutter

  Bak Leicester

  Det endte denne helgen med 0-1-tap hjemme mot Aston Villa, og Chelsea har nå gått målløse av banen i tre strake Premier League-kamper. Mot Nottingham Forest, Bournemouth og Villa. I 2023 står hovedstadsklubben dermed med totalt 24 Premier League-scoringer. Leicester, som denne sesongen spiller i The Championship har, til sammenlikning, 25 Premier League-scoringer.

  Enzo Fernandez, Chelsea
  Sjansesløsing: Enzo Fernandez Var Av Syndebukkene Denne Helgen

  -Jeg er skuffet, men det står ikke på innsatsen. Vi skaper også sjanser, og det er bare et tidsspørsmål før det snur, sa manager Mauricio Pochettino etter helgens nederlag.

  Fra vondt til verre

  Pochettino har rett i at laget skaper sjanser, men det har samtidig blitt en trend at målsjansene skusles bort. Og det finnes ingen garanti for at det vil snu med det første. Chelsea har allerede en lang skadeliste, før de nå også må klare seg uten Nicolas Jackson og Malo Gusto. Jackson har prestert å pådra seg fem gule kort fra sesongens seks første kamper, og må nå sone karantene. Det må også Gusto, etter sitt røde mot Villa.

  Ollie Watkins, Matchvinner Mot Chelsea
  Watkins Senket Chelsea: Ollie Watkins Ble Matchvinner Mot Chelsea

  Villa vant for øvrig det meste av statistikker i helgens batalje på Stamford Bridge. Villa vant skuddstatistikken 15-10, mens de hadde 7 avslutninger på mål mot Chelseas 4. Villa hadde også elleve cornere, mens Chelsea bare hadde fem.

  2 seirer fra Chelseas siste 14 hjemme

  Antall spillere, og pundmilliarden som er brukt, får mest oppmerksomhet. Den sportslige nedturen i tall fortjener også noen ord. Chelsea har vunnet usle 7 av 35 kamper i alle turneringer i 2023, mens det på hjemmebane er notert 2 seirer og 11 scoringer fra siste 14. Første syv under ledelse av Pochettino har gitt to seirer, mot Luton og Wimbledon. Pochettino skal ha all ære for å fortsatt være optimist. Det skiller altså 13 poeng fra Chelseas 14. plass frem til Manchester City i tet.

  Krise I Chelsea Mudryk Chelsea
  Målløs: Mykhaylo Mudryk Har Verken Scoringer Eller Assist Å Vise Til

  Totalt 27 spillere er hentet til Stamford Bridge siden forrige sommer. Noen av de 27 er siden da lånt ut, og noen er solgt, men de fleste er gitt åtteårskontrakter:

  Raheem Sterling

  Kalidou Koulibaly**

  Gabriel Slonina

  Carney Chukwuemeka

  Marc Cucurella

  Cesare Casadei

  Wesley Fofana

  Pierre-Emerick Aubameyang**

  Denis Zakaria

  David Datro Fofana

  Benoit Badiashile

  Andrey Santos

  Joao Felix*

  Mykhailo Mudryk

  Noni Madueke

  Malo Gusto

  Enzo Fernandez

  Christopher Nkunku

  Diego Moreira

  Nicolas Jackson

  Angelo Gabriel

  Lesley Ugochukwu 

  Axel Disasi

  Robert Sanchez

  Moises Caicedo

  Romeo Lavia

  Deivid Washington

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen