More

  Kontrollert Viking-seier

  KONTROLLERT VIKING-SEIER: Viking tok alle poengene og la press på øvrige gullkandidater.

  Kontrollert Viking-seier

  Til tross for at FK Haugesund stilte med ny trener i vestlandsderbyet mot Viking, var det likevel siddisene som tok det lengste strået. Kampen var 40 minutter gammel da Sondre Klingen Langås stanget inn Zlatko Tripic sitt innlegg fra cornermerket, og det gulljagende Stavanger-laget kunne dermed gå til pause med 1-0-ledelse.

  LES OGSÅ: League One oppsummert

  Tripic doblet

  Snaut halvveis ut i andreomgang, bestemte Viking-kapteinen seg for å ta saken i egne hender. Samuel Adegbenro, som nettopp hadde kommet inn, sendte av gårde en flott spiller til Tripic, som plasserte ballen sikkert i lengste hjørne, og doblet dermed Vikings ledelse.

  Kontrollert Viking-Seier
  Zlatko Tripic Og Viking Har Ferten Av Gull.

  Haugesund var fullt på høyde med Viking i store deler av oppgjøret, men maktet ikke å yte det siste lille ekstra, som gjorde det spesielt farlig for Gunnarsson i Viking-burdet. Dermed kunne Stavanger-laget ta lørdagskvelden på toppen av tabellen, vel vitende om at Bodø/Glimt og Tromsø skal i aksjon i morgen.

  Viktig Sandefjord-seier

  I Vestfold hadde Sandefjord alt å spille for i hjemmemøtet med Strømsgodset. Hvalfangerne lå prekært til på kvalikplass, og trengte virkelig tre poeng mot drammenserne. Det var imidlertid bortelaget som var best i førsteomgang, og vertene var noe heldige som gikk til pause på 0-0.

  Kontrollert Viking-Seier
  Daddys Boy Og Sandefjord Med Viktig Seier Mot Strømsgodset.

  I andreomgang snudde imidlertid lykken for Sandefjord. Et svært uheldig selvmål av Bent Sørmo sendte Sandefjord i ledelsen etter snaue timen, og like før slutt gikk et frispark via Filip Ottosson og Strømsgodset-muren og inn i buret. Dermed 2-0 til Sandefjord og en aldeles viktig seier for hjemmelaget. SF klatret dermed opp til 12. plass på tabellen, men både HamKam og Vålerenga skal i aksjon i morgen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen