More

  1-2: Burnley på vinnersporet

  To nyopprykkede i duell på Kenilworth Road i kveld, og endelig var det Burnleys tur. Luton vant sin aller første Premier League-kamp da de slo Everton borte lørdag, men i kveld kom de skjevt ut. Sander Berge og gjestende Clarets var klart best før hvilen, og Lyle Foster ble eneste målscorer før hvilen. Foster, som nå har scoret tre av fem Burnley-mål denne sesongen, hadde ingen problemer med å sette ballen til side for Town-keeper Kaminski – på pasning fra Berge. Det var uansett etter hvilen det virkelig tok fyr.

  Mål følger mål

  Burnley
  Seier: Charlie Taylor Og Burnley Sikret Seg Sin Første Seier For Sesongen

  Luton reiste seg mesterlig etter pause, og hjemmelagets spillere virket aldri å gå tomme for krefter. Atskillige sjanser ble gravd frem, og til slutt lyktes man. Ett av utallige innlegg fra siden havnet i bena på Elijah Adebayo, som etter en piruett lirket ballen inn til side for James Trafford i Clarets-buret. Lutons spillere og fans feiret scoring og mulig poeng, men noen sekunder for lenge. Bare sekunder etter avspark tok nemlig den innbytter Jacob Bruun Larsen saken i egne hender. Dansken skar inn fra høyre, og dunket ballen utagbart opp i Kaminskis høyre kryss. Producer var fortsatt ikke ferdig med reprisen av Luton-scoringen, men det brydde Burnley-spillerne seg fint lite om.

  Ny VAR-blemme

  Luton - Burnley
  Snytt: Carlton Morris Burde Vært Gitt Straffe

  Carlton Morris ble på stillingen 0-1 tydelig snytt for straffespark, men heller ikke i dag var altså VAR-ansvarlige våkne i bussen. Det endte uansett med borteseier, og Burnleys første trepoenger siden opprykket. Akkurat som tippet i dagens preview.  

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen