More

  Karim Benzema klar for Al-Ittihad

  Karim Benzema blir Ronaldo-rival.

  Til manges overraskelse, valgte Karim Benzema å ikke forlenge avtalen med Real Madrid med ytterligere ett år, som kontrakten ga ham muligheten til. Den franske superspissen har vært Real Madrids talisman helt siden Cristiano Ronaldo forlot den spanske hovedstaden i 2018. Nå møtes de to superstjernene ansikt til ansikt som rivaler – i Saudi-Arabia.

  For Karim Benzema har nemlig skrevet under på en avtale med Al-Ittihad, som nylig vant den saudiarabiske ligaen under ledelse av tidligere Tottenham-boss, Nuno Espírito Santo. Cristiano Ronaldo scoret 14 ligamål på 16 kamper etter ankomst Al Nassr, men klarte likevel ikke å vinne karrierens åttende ligatriumf.

  Ronaldos ankomst til sjeikeriket har trolig utløst et ras, med atskillige stjerner på vei til den arabiske ligaen. Karim Benzema er altså allerede klar for de nylig kronede ligamesterne, og Lionel Messi kan fort slå følge. Al-Hilal har tilbudt den argentinske geita svimlende svimlende £350 millioner i året, snaut fem milliarder kroner, for å skrive under for klubben. Messi er som kjent ferdig i PSG etter to middelmådige år i klubben. Han er også sterkt ønsket av sin tidligere klubb, der han allerede har oppnådd evig legendestatus, Barcelona.

  Lionel Messi Kan Slå Følge Med Ronaldo Og Karim Benzema Til Saudi-Arabia.
  Lionel Messi Kan Slå Følge Med Ronaldo Og Karim Benzema Til Saudi-Arabia.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen