More

  Juventus – Chelsea

  Juventus – Chelsea
  Allianz Stadium
  Onsdag kl. 21:00
  TV: TV2 SportPremium/2play
  Odds: 
  H: 3,60
  U: 3,30
  B: 2,22
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: B
  Regjerende mester Chelsea skal forsøke å forverre tilstanden til den gamle damen i Torino i midtukens andre runde.
  Juventus startet sesongen på skrekkelig vis og høstet kun to poeng på de fire første kampene. Siden har Torinos ærverdige, tilårskomne frue så smått begynt å våkne til liv. Juventus har vunnet begge sine siste Serie A-matcher, men har ikke overbevist nevneverdig i 3-2-triumfene over Spezia og Sampdoria. Manuel Locatelli scoret sitt første mål for klubben etter overgangen fra Sassuolo da han ble matchvinner mot Sampdoria i helgen.
  I Champions League kom Juve imidlertid godt i gang med 3-0-seier borte mot Malmö i premieren for to uker siden. Samtlige scoringer ble satt før pause, og andreomgangen ble en formalitet og italienerne fikk spart litt på kruttet. Atskillig tøffere motstand ventes i kveld når regjerende Champions League-mester kommer på besøk. 
  – De er et fysisk og solid lag. Tuchel har gjort en kjempejobb. De er veldig sterke på kontringer og dødballer, og vi får oss en skikkelig test. Når du deltar i Champions League, og da må du ha et ønske om å vinne den. Det gjør at du er i stand til ekstraordinære ting. Det er liten tvil om at det blir en storslått kveld når vi møter de regjerende mesterne, sier Juventus-trener Max Allegri på tirsdagens pressekonferanse.
  Allegri er som kjent tilbake i Juventus, og hierarkiet i Torino håper at sjefens taktiske egenskaper skal løfte Bianconeri tilbake til toppen av både italiensk og europeisk fotball. Serie A-tittelen glapp som kjent til Inter forrige sesong, og det ser allerede tvilsomt ut at Juventus blir å havne aller øverst på tabellen denne sesongen.
  Under Tuchel har Chelsea bygdt et slagkraftig lag, som tilsynelatende er i stand til å kjempe på alle fronter. Tyskeren rår over en fryktinngytende tropp, og har kan hende Europas bredeste stall til rådighet. Tuchel har ikke sløst bort kvaliteten han har til disposisjon, og ligger kun poenget bak ligaleder Liverpool i Premier League etter seks runder. Overbeviste imidlertid ikke i Champions League-premieren mot Zenit, men Romelu Lukaku gjorde akkurat det han kom tilbake til Stamford Bridge for å gjøre, og ble matchvinner i 1-0-seieren på brua.
  Tuchel ble taktisk utklasset av et overlegent Manchester City i helgens toppkamp i Premier League, men Chelsea forventes å slå raskt tilbake. Blues-bossen erkjenner mer enn gjerne at han tror Chelsea kan bli det andre laget som forsvarer en Champions League-tittel.
  – Det er vanskelig å være en underdog når du er regjerende mester. Vi var ikke favoritter forrige sesong, men vi ble bedre for hver kamp og selvtilliten vokste. Det er lett å gjøre oss til favoritter denne sesongen, men vi har en blink på ryggene våre, og motstanderne våre vil være ekstra motiverte. Jeg synes ikke vi er favoritter, men vi har vist alle hva vi er kapable til, sier Tuchel til fremmøtt presse. 
  Juventus må klare seg uten sine fremste angrepsvåpen i Álvaro Morata og Paulo Dybala. Duoen har plukket opp nylige skader, og mister de neste ukene. Chelsea er uten N´Golo Kanté, Mason Mount, Christian Pulisic og Reece James. 
  Det er to storklubber som barker sammen dette, men Chelseas kvalitet skal være såpass mye bedre at vi tror dette ender med borteseier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen