More

  Jubileumsdagen med V75

  Jubileumsdagen med V75

  Internasjonal V75 på Solvalla

  20 millioner i premiepotten
  Ca. 8 millioner til alenevinner

  Ingen V86 denne uken da det er duket for internasjonal V75 på Solvalla med jubileumsdagen med V75. Her er det toppløp hele kvelden gjennom med EM for varmblodshopper og Margareta Wallenius-Klebergs Pokal som de største høydepunktene. I sistnevnte løp kommer Francesco Zet ut og det store spørsmålet blir om 1. sporet bak bilen kan bli en felle. I EM har svenskene gjort hjemmehåpet Great Skills til favoritt, men hun utfordres av blant annet stjernen Zeudi Amg fra Italia. 

  Svenskeformen vår har vært meget god i lang tid. Vi kom ikke helt i mål i V75-omgangen på Åby lørdag, men det var ikke noe å si på bankerne. Som dagens beste beste banker hadde vi Celiaz, selv før Destiny Effe ble strøket. Dagens best beste banker var Admiral As i Åby Stora Pris. Vi anbefalte dermed å spille Dagens Dobbel på kun 1 rekke og den suste inn til 12,39 i odds. 

  Her er hva vi skrev om bankerne:

  Celiaz: “”Alle” banker Gocciadoro i dette løpet og Destiny Effe. Det er helt strålende for oss! Vi banker også Gocciadoro, men det er istedet snakk om Celiaz. Galopperte seg bort på direkten på Axevalla sist, men denne kanonsterke hoppen kjører seg normalt tidlig frem her. Vi er ikke i tvil om at Celiaz er best av disse to og vi er klare på at Gocciadoro kommer til å slippe til Celiaz for å sikre seg en dobbeltseier i dette løpet. Vi har dermed en helt fantastisk banker på 14 prosent mot favoritten på 54 prosent og vi kommer til å gå fullt ut på Celiaz denne lørdagen i alle spillformer.”

  Admiral As: “Er virkelig på gang i regi Daniel Reden og nå som det er 1,5 million å kjøre om i førstepremie så vet vi alle at Kihlström kommer til å være der. Blir et klart uttak for oss som kun 3. valg og 15-prosenter.”

  Jubileumsdagen Med V75
  Jubileumsdagen Med V75 2

  Jubileumsdagen med V75-meny:

  V75-1: Tangen Bork slipper finske kanoner denne gangen og da er vel dette i boks?

  V75-2: Hester med 70.000 i grunnlag mot hester med over 2,5 millioner på konto. Løsningen er klar!

  V75-3: Herlig EM for hoppene med flere fantastiske hester i aksjon!

  V75-4: Vi tror på streken i stayerløpet, men hvem av dem er best?

  V75-5: Folket tror på duell mellom Ivanka Amok og Felicia Zet. Vi løfter opp en uspilt hest i topp!

  V75-6: Kan Francesco Zet tape? Vi har svaret!

  V75-7: Du kommer til å elske dragene våre i finalen!

  Full tipspakke finner du som vanlig på vår partnerside trotting.no

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen