More

  Jordan Rhodes skal stoppe måltørken

  Etter tre 0-0 kamper på rad skal Jordan Rhodes nå forsøke å stoppe måltørken til Blackpool resten av sesongen.

  Blackpool melder akkurat nå at den tidligere storscoreren Jordan Rhodes er klar for klubben på et sesonglangt utlån fra Huddersfield. 33-åringen gjorde det til en vane å banke inn scoringer for Huddersfield og Blackburn tidligere i sin karriere. De siste årene har han slitt med å spille seg til fast plass i sine klubber, selv om han har gjort det greit etter returen hjem til Huddersfield.

  Jordan Rhodes – en målmaskin

  Med over 200 ligascoringer i Premier League, Championship og League One – mesteparten i Huddersfield og Blackburn – gjennom sine 16 år på toppnivå. Jordan Rhodes holder fortsatt rekorden for flest scoringer gjennom en sesong for Huddersfield etter sine 36 mål i 2012 for klubben. Det var i mai 2022 han nådde 200 scoringer i Huddersfields 1-0 seier over Luton, en sesong der Jordan Rhodes var nær ved å skyte Huddersfield til Premier League igjen.

  33-åringen er allerede klarert for spill til morgendagens kamp borte mot Lincoln, og trolig får super Jordan Rhodes noen minutter på banen for laget som sårt trenger scoringer.

  Flere overganger de siste dagene

  I Championship har Jay Stansfield tatt turen til Birmingham. Den unge angriperen som var på et emosjonelt utlån til Exeter forrige sesong får nå prøve seg på nivået over. Mange forventet at Sunderland skulle bli destinasjonen, men på tampen meldte Birmingham seg på og fikk i orden en rask avtale med Fulham.

  Ipswich henter Brandon Williams på lån fra Manchester United. Venstrekanten med høyrefoten har ikke hatt mye tillit i klubben siden han slo gjennom under Ole Gunnar Solskjær i 2019/20-sesongen. Han har tidligere vært på utlån for rivalene Norwich da de spilte i Premier League.

  Jordan Rhodes Skal Stoppe Måltørken 1031679438 Jordan Rhodes
  Brandon Williams Er Klar For Ipswich

  Watford henter spissen Mileta Rajovic fra svenske Kalmar og Stoke fortsetter spillerkjøpene sine der siste ankomst er Wouter Burger fra FC Basel.

  I League One har Derby forsterket seg med Tyrese Fornah som ble deres niende signering etter overgangen fra Nottingham Forest etter en god sesong på utlån for Reading i The Championship forrige sesong. Få minutter senere kom også nummer ti på plass med låneovergangen til Tyreece John-Jules fra Arsenal. Forhåpentligvis kan spissen bidra med målene som savnes etter at David McGoldrick dro til Notts County i sommer.

  Barnsley har også sikret seg nødvendig forsterkning i John McAtee som kommer fra Luton Town på et lån ut sesongen. Den offensive spilleren var i fjor på utlån til Grimsby Town der han tidvis herjet i deres fantastiske sesong i FA-cupen. Oxford United forsterker seg også med Greg Leigh på lån fra Ipswich Town.

  Port Vale har startet sesongen bra etter katastrofen på åpningsdagen. Nå har de også hentet Alfie Devine på lån fra Tottenham ut sesongen. 19-åringen ble i januar 2021 tidenes yngste spiller for Tottenham i en seniorkamp da han kom inn som innbytter i deres 5-0 seier over Marine i FA-cupen.

  Shrewsbury er også på jakt etter mål og hentet talentfulle Kieran Phillips fra Huddersfield. Yorkshire-klubben har i tillegg sendt like spennende Connor Mahoney på et lån til League Two-klubben Gillingham.

  Med litt flere spillere på plass er det bare å gjøre seg klar for en ny ligarunde. Alt om rundene i Championship, League One og League Two får du selvsagt her hos oss.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen