More

  Joe Bell er tilbake

  Med ti strake seirer har Viking klatret opp a poeng med Bodø/Glimt og gulldrømmen lever nå virkelig i Stavanger. Nå er en gammel helt i ferd med å returnere til oljebyen.

  Joe Bell returnerer

  Joe Bell var Eliteseriens beste midtbanespiller i Viking og ble solgt til Brøndby for 17 millioner i fjor. I Danmark har landslagsspilleren fra New Zealand på ingen måte fått det til og det meldes nå om en retur til Viking med en prislapp på kun 3,5 millioner kroner. Finner 24-åringen tilbake til formen fra sist han var i Norge får dermed Eliteserien en ny attraksjon og Viking blir klart styrket i gullkampen mot Bodø/Glimt.

  Det ventes stor aktivitet i Viking denne uken. Midtjyllands bud på David Brekalo på 45 millioner kroner ble kontant avvist, men både Coventry og Luton skal ønske å hente stopperkjempen til England. I tillegg er Markus Solbakken fortsatt ønsket av en rekke europeiske klubber. Om Bell er en erstatter for Solbakken eller ikke gjenstår å se. I morgen, tirsdag, ankommer også Samuel Adegbenro Stavanger for å gjennomføre sin medisinske test. Kantspilleren imponerte stort for Viking mellom 2015 og 2017 før turen gikk videre til Rosenborg. Nå er det enighet om et lån fra Beijing Guoan i Kina.

  Joe Bell
  Joe Bell Er Tilbake 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen