More

  Coventry jakter David Brekalo

  Det ligger an til budkrig rundt Viking-stopper David Brekalo. Nå meldes det at også Coventry er ute etter den 24 år gamle sloveneren.

  Flere norske medier meldte tidligere i dag at FC Midtjylland hadde lagt inn et bud på godt over 25 millioner kroner for David Brekalo, et bud som ble kontant avvist av Viking-ledelsen. Noe senere kunne våre venner i Danmark melde at også Coventry ønsker seg Viking-stopperen og at både FC Midtjylland og Coventry er klare til å by langt høyere.

  Og trolig må budet høynes betraktelig om Stavanger-klubben skal gå med på salg av visekapteinen sin, som også avgjorde gårsdagens hjemmekamp mot Stabæk i sluttminuttene.

  Til norske Nettavisen kunne Erik Nevland tidligere i dag bekrefte at de hadde avslått et bud fra danskene, og at de i utgangspunktet ikke ønsker å slege.

  -I og med at vi ikke ønsker å selge, så vil alle bud på våre spillere være kinkig nå.

  Coventry med midler

  Championship-klubben Coventry er denne sommeren i en unik posisjon etter flere år med økonomiske vansker. Storsalg av svenske Vitor Gyokeres og Gustavo Hamer gjør at Mark Robins fortsatt har mye penger til rådighet. Den gode sesongstarten tyder også på at en overgang for Brekalo kan potensielt føre til spill i Premier League innen kort tid.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen