More

  Javier Calleja ny Alavés-sjef

  Alavés tok i går kveld avskjed med treneren Abelardo Fernández, og klubben brukte ikke lang tid på å finne hans erstatter. Javier Calleja ble i dag presentert som baskernes nyeste trener, og 42-åringen har litt av en jobb foran seg.
  Alavés ligger helt sist i La Liga og tok over den tvilsomme æren som tabelljumbo etter at Huesca hadde den i 14 strake ligarunder. Men, etter en rekke med bare én seier på disse 14 kampene, har Babazarros samtlige av de 19 resterende La Liga-lagene foran seg, og Calleja har blitt hyret inn som klubbens redningsmann. Han har tidligere trent Villarreal i to perioder, med blandet hell, og er ikke under noen illusjoner om hvilken oppgave som venter ham.
  – Jeg har fulgt ligaen gjennom hele sesongen, og det er klart at det første vi må gjøre er å endre mentaliteten og få selvtilliten tilbake hos spillerne. Vi kommer til å lete etter løsninger for å få kontinuitet i laget. Jeg er overbevist om at dette er et førsteklasses lag, sier den nye Alavés-sjefen ifølge den spanske storavisen AS.
  Callejas´ første kamp som Alavés-trener kommer førstkommende lørdag når de møter Athletic Bilbao borte i et baskerderby. 42-åringen tar med seg Quiqe Álvarez som assistenttrener, mens José Romero og Luismi Loro har fått roller som fysisk trener og analytiker. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen