More

  Isak reddet Newcastle

  I andre hjemmekamp på rad virket Newcastle å skulle gå målløse av banen, men svenske Alexander Isak ville det annerledes. Med tre minutter igjen av ordinær tid sto Isak på rett sted til rett tid, og fra en halvmeters hold kunne svensken heade inn pasningen fra spisskollega Callum Wilson.

  Innen seiersmålet var et faktum burde også Fulham ha scoret. Tidligere Toon-spiller Aleksandar Mitrovic fikk muligheten fra ellevemeteren, og serberen satte da også straffesparket i mål. Serberen rakk knapt å feire for scoring i fjerde kamp på rad, før dommeren annullerte. Grunnen var at Mitrovic skled i skuddøyeblikket, og ballen touchet da begge ben før den gikk i nettet bak Nick Pope. Pope slapp med skrekken, og holdt til slutt nullen for ellevte gang denne sesongen.

  Hjemmeseieren på St. James’ Park førte Newcastle opp forbi Manchester United, til 3.plass på Premier League-tabellen – bare poenget bak regjerende mester Manchester City.

  Samtidig med kampen i Newcastle møttes Chelsea og Crystal Palace på Stamford Bridge, og til Graham Potters store lettelse endte det med hjemmeseier til laget som i dag gjorde sitt femte januarkjøp. Kai Havertz matchvinner for de blå.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen