More

  Isak Hansen-Aarøen(19) går fra Manchester United til tysk fotball

  Isak Hansen-Aarøen forlater Manchester United til fordel for Werder Bremen.

  19-åringen reiser i dag til Bremen for å gjennomføre den medisinske testen med tyskerne. Det melder United.no. Den unge nordmannen har i flere år vært en viktig brikke for ungdomslagene til Manchester United, men har slitt med å få muligheten på førstelaget til tross for jevnlige treninger med Erik Ten Hag det siste året. Nordmannen fikk spilletid i sommer, deriblant i treningskampen mot Leeds på Ullevaal der han leverte målgivende pasning i 2-0 seieren.

  De siste månedene har meldingene både fra Norge og England antydet at Isak Hansen-Aarøen ikke har vært lysten på å signere ny kontrakt. En kontrakt som går ut til sommeren. Trolig vil salget inneholde en tilbakekjøpsklausul da dette har blitt gjort av samtlige salg etter at Ineos ble bekreftet som nye deleiere.

  Isak Hansen-Aarøen

  Den teknisk begavede midtbanespilleren har vært i den engelske klubben siden 2020 og har blitt omtalt som en av potensielle spillere som kunne komme gjennom nåløyet, men nå er tålmodigheten over. Han ble i 2020 den yngste spilleren som debuterte for Tromsø sitt førstelag da han i en alder av 15 år og 323 dager fikk sin første kamp for tromsøværingene.

  Nå venter spill i den tyske bundesligaen for Werder Bremen som ligger på 9.plass på tabellen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen