More

  Hull forsterker seg kraftig med lånesignering

  En av sommerens beste signeringer? Ja, det er godt mulig at Hull City nettopp sikret seg den tittelen med låneovergang for Scott Twine.

  Årets spiller og årets stjerne for Milton Keynes i 2021/22-sesongen da han egenhendig herjet med alle i League One, og samtidig sendte Milton Keynes til play off. Med 20 scoringer og 13 målgivende pasninger – deriblant noen perler av noen scoringer – var det ikke overraskende at Vincent Kompany og Burnley plukket opp den scoringsglade midtbanespilleren forrige sommer.

  Optimismen var stor rundt Twine sin karriere på neste steg, men hans debutsesong i Championship ble preget av skader og atter skader. Kanonscoringen i sesongåpningen og et eventyrlig frispark etter ett av hans skadeavbrekk var det han fikk til forrige sesong. Nå har han fått en hel sommer, men spranget fra League One til Premier League er kanskje for stort siden det bare ble 14 kamper for Burnley, der flere var innhopp fra benken.

  Kanskje er Hull tippet for lavt på vårt tabelltips nå?

  Hull får spilleren noe forsinket

  Twine trenger spilletid og han trenger å spille på nivået han skulle ha spilt på forrige sesong. Derfor henter Hull City han på et sesonglangt lån nå. Klubben som var Burnleys nærmeste konkurrent for hans signering forrige sommer får dermed spilleren de alltid hadde ønsket seg.

  For dere som ikke fikk fulgt han i League One. Dette er det som venter.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen