More

  Huddersfield – Sheffield United:

  Huddersfield møter Reading i siste ligarunde, en kamp som kan bli helt avgjørende for begge lags Championship-eksistens. Huddersfield gis imidlertid en siste mulighet til å unngå drama på siste spilledag. Med minst ett poeng fra kveldens kamp mot Sheffield United vil alt være avgjort. Neil Warnock vil da ha reddet The Terriers fra nedrykk, og det i kamp mot hans egen barndomsklubb.

  Neil Warnock hadde vært pensjonist i 15 måneder før han i februar takket ja til tilbudet om å gjøre comeback i Huddersfield. Skepsisen til 74-åringen var tydelig, men veteranen har gjort alle dystre spådommer til skamme. 19 poeng fra 14 kamper betyr at The Terriers nå har alt i egne hender, og ett poeng fra siste to kamper vil bety ny Championship-kontrakt. Det poenget skal helst hentes her, for å unngå ren finale mot Reading mandag.

  Huddersfield – Sheffield United
  John Smith’s Stadium
  Torsdag 20.45

  Huddersfield er inne i flott stim, med bare ett (Swansea) tap fra sine siste seks kamper. Har tre poengs forsprang til nærmeste lag under streken, men det må nevnes at situasjonen hadde vært en annen om ikke to av lagene under streken – blant annet Reading – hadde blitt påført minuspoeng. Bare én av siste fire mot Sheffield United er tapt, da det endte med 0-1-tap i omvendte møte i desember. Seks av siste syv hjemme på John Smith’s Stadium har gitt poeng, og det er ingen nye skadeproblemer å ta hensyn til for Neil Warnock.

  Målmaskin: Billy Sharp Scoret Målet Da The Blades Slo Huddersfield 1-0 I Desember
  Målmaskin: Billy Sharp Scoret Målet Da The Blades Slo Huddersfield 1-0 I Desember

  Sheffield United feiret direkte opprykk til Premier League da de forrige uke slo West Bromwich hjemme på Bramall Lane. Paul Heckingbottom tillot seg å da rullere på laget mot Preston North End lørdag, men det endte likevel med overbevisende 4-1-seier mot et lag på jakt etter plass i play off. Syv av siste åtte kamper er vunnet, og virker ikke å ha tatt foten av gasspedalen selv om jobben nå er gjort. Heckingbottom er tross alt på jakt etter poengrekord som innehas av nettopp Neil Warnock. -De er profesjonelle i min barndomsklubb, og det er da også slik det skal være, sier Warnock til Yorkshire Post.

  The Championship:
  Huddersfield – Sheffield United
  Odds fra norsk Tipping:

  H: 2,85

  U: 3,00

  B: 2,30

  Tips: U
  Huddersfield får poenget de trenger, men ikke mer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen