More

  Paul Ince sparkes av Reading

  En høst preget av opptur på opptur er nå erstattet med en nedtur som kan ende med nedrykk.

  Gårsdagens 1-2 tap mot Preston med seiersmål på overtid fikk alarmklokkene virkelig til å ringe på Madejski Stadium. Paul Ince må forlate posten etter litt over et år i klubben selv om han etter Preston-tapet lo bort spørsmålene om sparken:

  Jeg føler meg helt trygg. Vi hadde vært på 47 poeng uten poengtrekk. Vi har åtte spillere på skadelisten. Du kunne gitt jobben til Pep eller Klopp uten at det hadde medført noen forskjell.

  Med bare to seiere på de 16 siste kampene, i tillegg til poengtrekk på seks poeng, ligger klubben nå på nedrykksplass med bare fem kamper igjen å spille. Klubben som frem til nyttår kjempet om play off har virkelig fått kjenne på en tung vår. Reading var før sesongen tippet på nedrykksplass grunnet økonomiske problemer, men hadde en uvirkelig flyt gjennom høsten. Forrige seier kom så sent tilbake som 25 februar da nedrykksrival Blackpool ble slått 3-1.

  Med bare et poeng opp til trygg grunn gjøres det endringer i håp om å redde plassen på nivå to.

  Readings neste kamp er hjemme mot allerede Premier League-klare Burnley.

  Klubben melder på sin hjemmeside at u21-manager og tidligere Reading-spiller Noel Hunt overtar ansvaret for resten av sesongen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen