More

  V75 Forus: V75 på vår hjemmebane!

  Én av årets største travuker står foran oss. Det åpner med V75 Forus tirsdag, vår hjemmebane. Det ble dessverre ingen utbetaling å snakke om på Jarlsberg på lørdag, men vi fikk i alle fall vist at tipsformen fortsatt er på topp

  Tre bankere ble der servert:

  3 Sheena’s Boy (2. valg i V5):
  “Det er klart at dette også er en mulig banker i omgangen. Vi benytter Sheena’s Boy som banker i V5, men føler vi har to bedre bankere i V75. Tar trolig teten her og de som mener Sheena’s Boy bare kan prestere på sprint bør se opp løpet tredje sist fra Färjestad. Der galopperte han fra start, gikk så et voldsomt løp og tok nesten igjen Bengurion Jet på streken. Vinneren av det løpet het San Moteur!”

  1 Idu Bork (2. valg i V75):
  “Dette er rett og slett en kanonhest og vi iler til med spennende bankerspill da vi tror mange kommer til å gå på Ard eller gardere opp. Har tjent minst av hestene i feltet, men det betyr ingenting da vi snakker om feltets klart beste hest. Blir overflydd fra 1. sporet som sist, men da var det sprint. Avsluttet da strålende og slo en hest som Aner ikke og gikk ny rekord 22,4. Det var i tillegg med sko på alle fire benene. I dag ryker alle skoene av og det er mellomdistanse noe vi ser på som en klar fordel. Her gjelder det bare for Tom Erga å finne åpningen og da tror vi dette er en klink vinner selv om det eventuelt må gås i dødens.”

  2 Quantum Tile (V75, V4 og DD-banker):
  “Kristian Malmin har meget god tro på skal bli en virkelig topphest. Den fem år gamle hoppen har vært matchet forsiktig og kun gått elleve løp i karrieren. Syv av dem har endt med seier og grunnlaget er kun 135.000 kroner. Love You-datteren er således en hest som kommer til å klatre i rekordfart oppover i grunnlagene i løpet av året og i lørdagens grunnlagsløp skal sjansen for seier være enorm. Quantum Tile er meget startkjapp og her kjører Malmin seg rett til tet. Hun gikk 12,0 siste 1000 ute i sporene sist og lørdag tar man i tillegg av alle fire skoene. Der er således snakk om en soleklar banker.”

  V75 Forus
  V75 Forus: V75 På Vår Hjemmebane! 2

  Én av årets største travuker står foran oss. Det åpner med V75 Forus tirsdag, vår hjemmebane. Deretter venter som vanlig V86 på onsdag der det denne gangen er Jägersro og Bjerke som deler på løpene. Høydepunktet kommer imidlertid til helgen. Da er det duket for tre dager med fest på Solvalla med Elitloppet 2023 som den største godbiten. I tillegg til fantastisk sport blir det tre dager med fullt trøkk i lukene og masse spillmuligheter.

  V75 Forus bankerne:

  Beste banker: Tet fra start til mål!

  Nest beste banker: Har et drømmeløp her og er normalt en helt klink vinner

  V75 Forus objektene:

  Objekt 1-3: Vi tar noen tøffe valg i spillet denne tirsdagen og forsøker å låse V75-1 på 3 hester som alle er spilt på under 10 prosent! 

  Objekt 4: Har vært knallgod i tre strake løp

  Objekt 5-7: Vi lanserer tre objekter mot favoritten!

  Objekt 8: Knallsterk type som er i flott form om dagen

  Tipsene finner du som vanlig på vår partnerside trotting.no

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen