More

  Dagens oddstips: Marítimo vs Vizela

  I denne spalten i siste Tipsbladet Weekend trakk vi frem Vissel Kobe som helgens beste objekt til 2,95 i odds hjemme mot Sanfrecce Hiroshima og laget innfridde våre forventninger med 2-0-seier. Det ble mindre å juble over i midtuken, selv om det lenge så lyst ut med vårt forsøk på Odd-seier mot Viking 16. mai. Gjestene ledet der lenge 2-0 til hele 4,60 i odds, men det endte til slutt med 2-3-tap.

  Denne helgen er det pause i Eliteserien grunnet cupfinalen mellom Brann og Lillestrøm. Den finalen er naturligvis bredt dekket her i Tipsbladet Weekend, men som alltid mener vi at slike oppgjør nytes best uten innsatser.

  Spillmessig åpner vi fredag med en portugisisk luring i Marítimo vs Vizela. To runder før slutt holder Marítimo kvalikplassen. Sikker plass kan ikke lenger nås og det gjelder nå å holde Pacos de Ferreira og Santa Clara bak seg. Motstander Vizela har vært langt bedre denne sesongen, men har ikke det helt store å spille for lenger. Vi mener likevel 4,10 i borteodds frister klart mest.

  Marítimo Vs Vizela
  Dagens Oddstips: Marítimo Vs Vizela 2

  Marítimo vs Vizela

  Maritimo forsøkte det de kunne mot selveste Sporting CP forrige helg, tok ledelsen, men det endte uten poeng. Situasjonen på tabellen to runder før slutt er dermed at nedrykkskvalifisering er det beste man kan oppnå. Matous Trmal er fortsatt ute med skade.

  Vizela har vært det klart beste av disse to lagene denne sesongen og kommer til fredagens oppgjør med helt skadefri tropp. Ingenting å spille for lenger, men etter fem kamper på rad uten seier synes man interessert i å avslutte på best mulig vis.

  Tipset

  Marítimo – Vizela:

  Vi går mot motivasjonsfaktoren i denne kampen og forsøker B-en til hele 4,10 i odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen