More

  Manchester City vs Real Madrid: Minner fra 2022

  Da skal vi endelig få vite hvilke to lag som skal kjempe om Champions League-trofeet i Istanbul 10. juni. Inter hadde ingen problemer med å ta seg av nabo Milan i tirsdagens returoppgjør og sikret finaleplassen med 3-0-seier sammenlagt.

  1-1 i det første møtet mellom Real Madrid og Manchester City før onsdagens returkamp på Etihad Stadium. Spanjolene kan imidlertid glede seg over at viktige Éder Militão nå er tilbake etter å ha sonet karantene i det første møtet. Samtidig kan det være greit å minne om semifinalen for nøyaktig ett år siden. Da ledet Manchester City som kjent 5-3 i 90. minutt mot Real Madrid, men endte likevel med å ryke ut etter ekstraomganger.

  Manchester City vs Real Madrid

  Manchester City kom tilbake til 1-1 i det første møtet og har dermed fordelen foran returoppgjøret på eget gress. Det er imidlertid lett å huske semifinalen for ett år siden der to overtidsmål imot i returoppgjøret engelskmennene finaleplassen. Erling Braut Haaland og Karim Benzema fikk ikke til noe i oppgjøret forrige uke og så gjenstår det å se om det blir noe mer rom å boltre seg i for stjernespissene denne gangen. Uansett bør dette bli et solid høydepunkt på selveste 17. mai. For vertene er Nathan Aké (f) ute med skade mens det ikke er noen problemer i gjestenes tropp. Kanskje kan vi håpe på en reprise av tilsvarende møte i april i fjor som ga syv scoringer?

  Manchester City Vs Real Madrid
  Manchester City Vs Real Madrid: Minner Fra 2022 2

  Tipset

  Manchester City vs Real Madrid: Vi synes Manchester City er gjort til altfor store favoritter i denne kampen. 5,70 i odds på Champions League-ekspert Real Madrid kan således ikke stå urørt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen