More

  Lørdagskupongen 20. mai

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Bodø/Glimt og Sarpsborg 08 innfridde som de sikre forrige lørdag. I tillegg satt HB-garderingen mellom Southampton og Fulham.

  Strålende forutsetninger på lørdagskupongen 20. mai da bonuspotten skal betales ut. 4,7 millioner kroner fordeles dermed på alle med tolv rette. Ukens lørdagskupong åpner med den norske cupfinalen. Deretter venter fem Premier League-oppgjør. Vi går så videre til playoff i League Two, Bundesligaen, Serie A og La Liga.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Liverpool blir den store favoritten, men også Manchester United, Bayern München, Atalanta og FC Barcelona har mange tilhengere.

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og seks av kampene har avspark 16.00. Deretter venter kamper utover kvelden før vi avslutter med FC Barcelona – Real Sociedad som starter 21.00.

  Lørdagskupongen 20. mai: De sikre

  2 Bournemouth – Manchester United    B         61 prosent

  Erik ten Hags første sesong som United-boss har vært positiv, men kun med topp 4 kan nederlenderen føle seg helt fornøyd. 0-1-tapene mot Brighton og West Ham åpnet døra for Liverpool, og forrige helgs seier mot Wolves var da tvingende nødvendig. Har neppe råd til å avgi poeng i innspurten.

  5 Wolverhampton – Everton         B         32 prosent

  Everton måtte bite i gresset hjemme mot Manchester City, men den imponerende 5-1-seieren borte mot Brighton kan være hva som sikret ny kontrakt. Én seier fra siste to kamper vil fort kunne være nok, og The Toffees avslutter altså sesongen hjemme mot Bournemouth. 10 av første 18 bortekamper har gitt poeng.

  6 Nottingham Forest – Arsenal    B         58 prosent

  Arsenal røk på fortjent 0-3-tap hjemme mot Brighton, og etter kamp uttalte kaptein Ødegaard at kampen om tittelen nok nå var tapt. Allerede denne helgen kan det altså bli avgjort, og det blir garantert enda vanskeligere å nå opp neste sesong. Slo Nottingham Forest 5-0 hjemme i oktober.

  Lørdagskupongen 20. Mai
  Lørdagskupongen 20. Mai 3

  Lørdagskupongen 20. mai: Den halve

  11 Almeria – Mallorca       HB       42/27 prosent

  Seier og tap i annenhver kamp i de siste fem for Almería. Forrige helg tapte de 1-3 borte mot Osasuna, der Lázaro scoret gjestenes trøstemål to minutter på overtid. Trenger en seier her, for Rubis mannskap har bare to poeng ned til nedrykksstreken, og er nok avhengige av hjemmeformen for å klare seg.

  Lørdagskupongen 20. Mai
  Lørdagskupongen 20. Mai 4

  Lørdagskupongen 20. mai: De overspilte

  3 Fulham – Crystal Palace H         48 prosent

  Aleksandar Mitrovic var forrige helg tilbake i spill etter åtte kampers karantene, og serberen trengte bare drøye fem minutter på banen for å markere comebacket med scoring. Det endte med 2-0-seier på besøk hos Southampton, som ble gitt nådestøtet og etter kamp var bekreftet rykket ned.

  12 Barcelona – Real Sociedad     H         63 prosent

  Elleville scener i Barcelona, da katalanerne feiret ligagullet på Espanyols hjemmebane etter overlegen 4-2-seier sist mot de nedrykkstruede bynaboene. Det syntes ikke hjemmefansen noe om i det hele tatt, og kjeppjaget Barcelona-spillerne inn i garderoben i hundretalls. Ligagullet har ligget i luften lenge, og ble endelig bekreftet med triumfen mot Espanyol.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen