More

  Lørdagskupongen 13. mai

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Lørdagskupongen 13. mai

  Fullklaff på tippetipsene forrige lørdag. Manchester City, Inter og Bayern München innfridde som de sikre. I tillegg satt HB-garderingen mellom Lens og Marseille samt at vi advarte mot å stole på SK Brann kvinner borte mot Røa. Ukens lørdagskupong åpner med fem Premier League-oppgjør. Vi går så videre til syv kamper fra lørdagens runde i Eliteserien. Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Manchester United, Chelsea, Bodø/Glimt, Molde og Stabæk alle blir klare favoritter.

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og fem av kampene har avspark 16.00. Deretter venter syv kamper med avspark 17.00 før vi avslutter med Haugesund – Vålerenga klokken 19.15.

  Lørdagskupongen 13. mai – De sikre

  6 Bodø/Glimt – Rosenborg           H         62 prosent

  Toppkamp på Aspmyra, om enn ikke på tabellen. Bodø/Glimt fosser videre, og tok en ny, imponerende seier da de slo Lillestrøm 2-1 på Åråsen i hovedkampen sist helg. Faris Pemi scoret begge målene for Kjetil Knutsens mannskap, og dermed er nordlendingene stadig ubeseiret i Eliteserien i år.

  10 Sarpsborg 08 – Brann  H         29 prosent

  Sarpsborg 08 har tapt bare én kamp denne sesongen, men poengfangsten er så som så med seks poeng etter bare seks runder. Verken scorer eller slipper inn spesielt mye mål, med fattige 3-2 i total målforskjell så langt. Var på vei mot sesongens andre seier mot Stabæk sist, men et selvmål helt på tampen ødela festen for sarpingene.

  12 Haugesund – Vålerenga          H         30 prosent

  Haugesund ble sesongens første lag som ikke klarte å slå Aalesund, men fikk likevel med seg 0-0 fra Color Line Arena forrige runde. Har dermed spilt 0-0 i strake oppgjør, etter at det endte slik også hjemme mot Sarpsborg 08 for snart to uker siden. Dermed er den defensive tryggheten i ferd med å komme på plass, nå gjenstår det at løsner andre veien; har ikke scoret i tre strake kamper.

  Lørdagskupongen 13. mai – Den halve

  4 Southampton – Fulham  HB       38/35 prosent

  Bare avansert matematikk kan sikre Southampton ny Premier League-kontrakt. Totalt 2 poeng er innkassert fra siste 30 mulige. Etter tre strake tap slo Fulham tilbake med 5-3-seier mot Leicester, i en kamp hvor veteranene Willian (34) og Tom Cairney (32) var banens giganter. Hovedstadsklubben har dermed hentet flere (14) Premier League-seirer enn noen gang tidligere.

  Lørdagskupongen 13. mai – De overspilte

  5 Crystal Palace – Bournemouth H         53 prosent

  Bournemouth trenger ett poeng fra siste tre kamper for å være matematisk sikret ny kontrakt, men med stor sikkerhet trenger de ikke noen. Imponerende av et Cherries-lag som så sent som i mars bare hadde Southampton bak seg på tabellen. Strake seirer før det forrige helg endte med tap mot Chelsea, etter sene baklengsmål.

  11 Stabæk – Aalesund       H         61 prosent

  Aalesund tok årets første poeng da de holdt Haugesund til 0-0 søndag, har tangotrøyene fremdeles til å score ett eneste mål denne sesongen. Var atskillig piggere mot FKH, men målet ute ble altså. Trenersituasjonen fremdeles uavklart i skrivende stund, og Kristoffer Lie leder trolig laget på Nadderud.

  Lørdagskupongen 13. Mai - De Overspilte
  Lørdagskupongen 13. Mai 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen