More

  City lekte seg til finale

  Manchester City og Real Madrid startet begge kveldens finalejakt likt med 1-1 i målprotokollen fra det første møtet. De nøytrale som hadde håpet på en spennende onsdagskveld fikk imidlertid lite å glede seg over. Til det var Manchester-laget totalt suverene og City lekte seg til finale.

  City lekte seg til finale

  Ett lag på banen fra første spark på ballen på Etihad i kveld og hadde det ikke vært for at vi visste at det var en semifinale i Champions League skulle man trodd at dette var et tidlig cupmøte i FA-cupen der gjestene lag kom fra lavere divisjoner.

  1-0: Bernardo Silva

  Erling Braut Haaland misbrukte et par tidlige sjanser for Manchester City, men med den totale dominansen vi fikk se på banen var det bare et spørsmål om tid før den første scoringen ville komme. Bernardo Silva fikk til slutt uttelling etter halvspilt 1. omgang og som så mange ganger før var det på en De Bruyne-assist.

  City Lekte Seg Til Finale
  City Lekte Seg Til Finale 3

  2-0: Bernardo Silva

  Et knapt kvarter senere dukket samme mann opp igjen da han enkelt satt inn 2-0 på Courtois’ retur på Gundogans avslutning. 2-0 ble da også pausestillingen, men det kunne faktisk stått 5-0 uten at noen kunne klaget på det.

  Ved pause så de offisielle statistikkene slik ut og det gir et godt bilde på den enorme kvalitetsforskjellen vi fikk se i denne kampen:

  3-0: Eder Militao (selvmål)

  I 2. omgangen måtte naturligvis Real Madrid forsøke å slå tilbake, men det ble istedet et selvmål et knapt kvarter før slutt som fjernet det siste håpet. De Bruyne slo inn, Akanji vant duellen og ballen traff så Eder Militao og gikk inn bak en sjanseløs Courtois.

  City Lekte Seg Til Finale
  City Lekte Seg Til Finale 4

  4-0: Julian Alvarez

  Erling Braut Haaland måtte gå målløs av banen etter å ha misbrukt flere sjanser, men erstatter Julian Alvarez viste nordmannen hvor målet står. 4-0-scoringen ble satt inn på overtid etter en gjennombruddspasning av Foden og halve Manchester kunne dermed slippe jubelen løs.

  Ingen tvil om saken altså da City lekte seg til finale og der venter som kjent Inter i Istanbul 10. juni.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen